• The Independent a făcut o listă cu cele mai frumoase destinații de vacanață pentru luna aprilie.
  • De la peisajul rural din Marea Britanie până la o stațiune de schi la mare altitudine, poți alege destinația perfectă pentru sărbătorilor de Paște.
  • Nu este prea tarziu pentru a programa o plecare luna viitoare, unde să te bucuri de zilele calde de primavara.

Oriunde ai decide să-ți petreci vacanță în aprilie, unele dintre aceste idei te-ar putea inspira. De la peisajul rural din Marea Britanie până la o stațiune de schi la mare altitudine, poți alege destinația perfectă pentru sărbătorilor de Paște.

Cipru

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA


Dacă alegi vacanța în Cipru, te așteaptă o casă de piatră cu trei dormitoare, care a fost restaurată cu drag, și se află în micul sat Kato Lefkara, la jumătatea distanței dintre Larnaca și Limassol. Vremea ar trebui să fie suficient de plăcută pentru grătar în grădina din curte, iar la 15 minute de mers pe jos te vei putea bucura de drumeții spectaculoase.

Franța


Țintește sus și bucură-te de o ultimă vacanță la schi anul acesta la Val d’Isère de Paște. Te poți caza la Chalet Vallon și vei fi chiar pe pârtia din La Praz de la Legettaz. Sno a redus cu 44% din prețul unui sejur de o săptămână. Prețul include zboruri, transferuri și cazare în cabane cu catering (mic dejun zilnic, șase ceaiuri de după-amiază și cinci mese), pentru plecarea pe 8 aprilie.

Derbyshire


Explorează unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din Peak District în vacanța de cinci nopți cu ghid de drumeții în Derbyshire Dales. Te vei putea caza în Matlock Bath, la New Bath Hotel and Spa, și vei putea alege mai multe drumeții de dificultate medie, inclusiv High Peak Trail, Lathkill Dale și Limestone Trail. Vacanța, care se desfășoară în perioada 16-21 aprilie, costă 750 de euro și include micul dejun, cina, plimbări cu ghid și transport privat la și de la capetele de traseu.

Sicilia


Sicilia în timpul primăverii este încântătoare, cu flori care acoperă peisajul rural și temperaturi mai plăcute decât în Marea Britanie. La agroturismul Cambiocavallo din sud-estul țării, vei fi la o distanță scurtă cu mașina de unele dintre cele mai frumoase orașe baroce din Sicilia, inclusiv Modica, Noto și Scicli – iar coasta se află la doar câteva minute de mers cu mașina.

Maroc


Dacă îți dorești o alternativă mai puțin agitată la Marrakech, poți petrece vacanța câteva zile într-o altă capitală imperială a Marocului, Fès. Și aceasta are o medină plină de souk-uri colorate, inclusiv tăbăcăria Chouara. te poți bucura de un tur ghidat al medinei, precum și de o excursie de o zi la fosta capitală a Marocului, Meknes, și la așezarea romană de la Voubilis.

Worcestershire


Poți experimenta un ritm de viață lent la bordul unei bărci înguste de 17 metri, cu Black Prince, a cărui bază din Worcestershire te duce în inima Angliei. Vei avea multe rute pe care să te plimbi, inclusiv canalul Worcester și Birmingham, canalul Stourport Basin și râul Severn. În funcție de traseu, poți face opriri în orașe pitorești precum Stratford-upon-Avon, Warwick sau Leamington Spa.

Citește și: