• În mai puțin de o lună te bucuri iar de sărbători.
  • Anul acesta, românii optează pentru escapade în munții de pe Valea Prahovei, de exemplu.
  • Cei mai aventurieri optează pentru destinațiile exotice sau către marile orașe europene.

În mai puțin de o lună te bucuri iar de sărbători. Iar dacă nu vrei să rămâi acasă, să știi că anul acesta, românii optează pentru escapade în munții de pe Valea Prahovei, de exemplu.

În România, majoritatea turiștilor aleg, odată stațiunile de pe Valea Prahovei, Sinaia, Bulșteni, Predeal , plus Poiana Brașov. Aleg zona de turism rural, Bran, Moeciu, Fundata, fiind o zonă oricum cu un peisaj natural zuperb, zonă de munte și sute de pensiuni, spune Traian Bădulescu, consultant în turism.

Cei mai aventurieri optează pentru destinațiile exotice sau către marile orașe europene.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Aș recomanda, în primul rând, o țară plină de mister și cu adevărat exotism, Etiopia, o țară în mijlocul Africii, în care profeția, creștinismul sunt extrem de vii. Să petreci noaptea învierii la Libela, unde se află bisericile săpate în stâncă este ceva absolut de neuitat. Mai recomand pentru petrecerea micii de vacanțe de Paști, Egiptul, și anume un circuit care să meargă pe urmele faraonilor din Cairo, mergând într-o croazieră pe Nil și apoi câteva zile în Urgada, spune Florin Ionescu, consultant DALTravel.

Citește și