• Imagini cu un turist în vârstă de 39 de ani din Hong Kong la bungee jumping au devenit virale după ce acesta a a supraviețuit căderii atunci când cablul care îl ținea legat s-a rupt.
  • Turistul, care a cerut să își folosească doar prenumele Mike pentru a evita hărțuirea online, a făcut plonjon de pe un podium înalt de 10 etaje în orașul Pattaya.
  • Din fericire, saltul a fost făcut peste un corp de apă. Frânghia elastică s-a rupt cu câteva milisecunde înainte ca Mike să se apropie de partea de jos a săriturii sale, trântindu-l în apa de jos.

Imagini cu un turist în vârstă de 39 de ani din Hong Kong la bungee jumping au devenit virale în această săptămână, după ce acesta a a supraviețuit căderii atunci când cablul care îl ținea legat s-a rupt.

Turistul, care a cerut să își folosească doar prenumele Mike pentru a evita hărțuirea online, a făcut plonjon de pe un podium înalt de 10 etaje în orașul Pattaya, în timp ce se afla în vacanță în luna ianuarie a acestui an, scrie CNN.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Din fericire, saltul a fost făcut peste un corp de apă. Frânghia elastică s-a rupt cu câteva milisecunde înainte ca Mike să se apropie de partea de jos a săriturii sale, trântindu-l în apa de jos. „Am aterizat pe partea stângă, așa că rănile au fost mai grave acolo” , a declarat Mike pentru CNN, povestind cum a rămas acoperit de vânătăi. „A fost ca și cum cineva m-a bătut rău de tot” .

„Era foarte înalt, așa că am închis ochii. Am plănuit să deschid din nou ochii când am sărit înapoi în sus” , a spus Mike. „Mi-am dat seama că se rupsese cordonul când am deschis ochii și eram înconjurat de apă” .

El a reușit să iasă la suprafață și să înoate în ciuda faptului că picioarele îi erau legate între ele de jumătatea inferioară a cablului elastic rupt. Mike a spus că parcul i-a rambursat costul saltului și a plătit pentru radiografii și ecografii în Thailanda. Nithit Intim, fondatorul parcului, a confirmat că a avut loc accidentul și a spus că este prima dată când a văzut o frânghie ruptă de coardă pentru un turist.

„După ce cordonul s-a rupt, personalul nostru l-a scos imediat pe Mike din apă și l-a întrebat dacă este bine” , a declarat acesta. „Mike a spus că se simțea plin de vânătăi. Așa că l-am dus la spital” . El a adăugat că parcul ar fi dispus să plătească orice alte cheltuieli medicale directe în Hong Kong, dacă sunt furnizate chitanțe.

Citește și: