• Fostul cuplu a anunțat despărțirea după 11 ani de relație în iunie 2022.
  • Toată lumea are responsabilitatea de a încerca să facă ceea ce este mai bine pentru copiii lor”, a spus el.
  • Piqué a precizat că este foarte fericit” cu viața sa personală.

Gerard Piqué a rupt tăcerea cu privire la despărțirea de Shakira și a dezvăluit cum a afectat despărțirea lor copiii lor, scrie Independent.

Fostul fotbalist a vorbit despre fosta sa soție și despre cei doi fii ai lor, Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, în vârstă de opt ani, în timpul unui interviu acordat ziarului spaniol El Pais pe 19 martie. Piqué a discutat despre motivul pentru care nu a abordat public despărțirea după ce el și Shakira au anunțat-o în iunie 2022.

Toată lumea are responsabilitatea de a încerca să facă ceea ce este mai bine pentru copiii lor”, a spus el. Este vorba despre a-i proteja. Aceasta este treaba tuturor părinților cu copii. Pe asta mă concentrez și asta este treaba mea ca tată”.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Luna trecută, Shakira s-a destăinuit, de asemenea, despre faptul că și-a regăsit puterea după ce a pus capăt relației de 11 ani. În timpul unui interviu acordat emisiunii En Punto con Enrique Acevedo, a precizat că se concentrează pe ea însăși, la doar câteva săptămâni după ce Piqué a oficializat pe Instagram relația cu noua sa iubită, Clara Chia Marti.

Am fost întotdeauna foarte dependentă emoțional de bărbați – trebuie să mărturisesc acest lucru. Am fost îndrăgostită de dragoste”, a spus ea, conform traducerii People. Într-un fel sau altul, am reușit să o învăț dintr-o altă perspectivă și simt că mă voi descurca singură.”

Ea a continuat: Când o femeie trebuie să se confrunte cu greutăți în viață, iese mai puternică. Când ieși mai puternică, înseamnă că înveți să îți recunoști slăbiciunile și să îți accepți vulnerabilitatea.”

La fel ca Piqué, cântăreața din a dat prioritate copiilor de la despărțire, ea spunând că acum se simte completă alături de fiii ei. Mă simt completă – pentru că simt că pot depinde de mine și am doi copii care depind de mine”, a spus ea. Trebuie să fiu mai puternică decât un leu”.

În altă parte, în interviul acordat El Pais, Piqué a precizat că este foarte fericit” cu viața sa personală și că se află într-un punct în care continuă să facă lucrurile pe care și le dorește. În ziua în care voi muri, mă voi uita în urmă și voi spera că am făcut întotdeauna ceea ce mi-am dorit. Vreau să fiu fidel față de mine însumi. Nu am de gând să cheltui bani pentru a-mi curăța imaginea”, a spus el.

Citește și: