Primarul din Bran nu e sigur că Elon Musk și Angelina Jolie au fost la petrecerea de la Castel

  • Primarul comunei Bran, Cosmin Feroiu, a participat la petrecerea de la Castel şi spune că a fost ca „într-un film”.
  • Cosmin Feroiu a spus că a participat duminică seara la petrecerea de la Castelul Bran.
  • Întrebat dacă Elon Musk şi Angelina Jolie au fost prezenţi la petrecere, primarul a spus că nu poate confirma, dar nici infirma.

Primarul comunei Bran, Cosmin Feroiu, a participat la petrecerea de la Castel şi spune că a fost ca „într-un film”.

Despre prezenţa lui Elon Musk şi a Angelinei Jolie spune că nu poate confirma, nici nu poate infirma că au fost prezenţi, pentru că toţi purtau măşti şi erau costumaţi.

Cosmin Feroiu a spus că a participat duminică seara la petrecerea de la Castelul Bran.

A fost o petrecere cu tematică, o petrecere cu costume, o petrecere cu măşti şi mă bucur că am putut fi prezent la această petrecere. Totul a fost minunat. A fost ca într-un film, a fost ca într-un basm, a fost o regie cu făclii, cu muzică, o petrecere între prieteni în adevăratul sens al cuvântului” , a spus primarul, care a precizat că a fost la petrecere alături de 6 prieteni. El a spus că la petrecere a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea.

Întrebat dacă Elon Musk şi Angelina Jolie au fost prezenţi la petrecere, primarul a spus că nu poate confirma, dar nici infirma.

Chit că au confirmat sau nu au confirmat (MAI – n.r.) eu personal nu pot să spun că i-am văzut pe Elon Musk sau pe Angelina Jolie. Nici nu pot să spun că nu i-am văzut, pentru că cei care aveau măşti pe faţă sau erau pictaţi nu pot să ştiu… dacă îmi permiteţi o glumă, şi dacă era mama la petrecere puteam să trec pe lângă ea şi să nu o observ” , a spus Feroiu.

Toată anvergura şi tot ce a urmat după petrecere va fi plus valoare pentru comunitatea din Bran, pentru comunităţile învecinate, pentru judeţul Braşov şi pentru România, este de părere edilul comunei Bran.

Cosmin Feroiu a spus că intrarea la petrecere s-a făcut pe bază de invitaţie şi au fost filtre astfel încât doar cei aflaţi pe listă au putut intra.

Nu a fost aşa de uşor să intri la petrecere. Am intrat acolo, am fost dus de cineva, pentru că au fost nişte filtre. Vă daţi seama că nu oricine putea ajunge la această petrecere. S-a făcut pe bază de invitaţie.

Trebuia să te găseşti pe o listă specială şi în tot arealul Castelului Bran a fost muzică ambientală, au fost aşa-zişi strigoi care întreţineau atmosfera, a fost ca şi cum ai face parte dintr-un film de acţiune. A fost un film plăcut, pentru că ştiam de la început că va fi o petrecere frumoasă” , a mai explicat Feroiu.

Primarul comunei Bran a precizat că s-a bucurat că o parte dintre cei care au fost acolo, cu care a socializat, i-au spus că au mai venit în Bran şi cu siguranţă vor mai reveni.