• Ducele de Sussex a vrut să le ia un interviu lui Vladimir Putin și Donald Trump pe tema traumelor din copilărie, în cadrul podcastului pe care îl prezenta cu Meghan Markle.
  • Harry a vorbit cu mai mulți producători despre potențialii lui invitați din podcastul „Archetypes”.
  • Producătorii au considerat ideile sale inutile, mai ales că cei ca Trump și Putin nu vorbesc aproape niciodată despre copilăria lor.

Prințul Harry a avut aspirații mari pentru podcastul „Archetypes”. Ducele de Sussex ar fi vrut le ia un interviu lui Donald Trump și Vladimir Putin, scrie The Independent. Harry a vorbit cu mai mulți producători despre potențialii lui invitați din podcastul „Archetypes”, pe care îl prezenta cu Meghan Markle.

Bloomberg spune că Harry a propus mai multe idei de emisiuni. Una dintre ele ar fi avut în centru tema „traumelor din copilărie”, iar prințul a crezut că i-ar putea convinge pe Trump, Putin și Mark Zuckerberg să stea de vorbă cu el.

Scopul lui Harry, potrivit sursei citate, a fost acela de a discuta cu mai marii lumii despre copilăria și modul în care experiențele i-au transformat în oamenii care sunt astăzi. Ducele de Sussex a crezut, de asemenea, că l-ar putea avea pe Papa Francisc ca invitat pentru un alt episod.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Niciuna dintre ideile lui Harry nu s-a materializat, scrie TMZ. Producătorii se pare că au considerat conceptele sale nepractice, mai ales cele despre Putin și Zuckerberg, deoarece aceștia aproape că nu vorbesc niciodată despre copilăria lor.

Citește și