• Andrew Green KC, avocatul MGN, l-a interogat în legătură cu un articol din noiembrie 2007 din Sunday Mirror, intitulat Ura, Harry a fost părăsit”.
  • Articolul relata că ducele a mers la clubul de noapte Amika din vestul Londrei și și-a înecat tristețea” din cauza despărțirii.
  • El a declarat în fața instanței că titlul articolului pare să sugereze că oamenii sărbătoresc”, adăugând că este un pic răutăcios”.

Prințul Harry a declarat la Înalta Curte că relatarea într-un articol despre despărțirea sa de fosta iubită Chelsy Davy a fost dureroasă” și a părut să celebreze despărțirea lor. Harry a petrecut o a doua zi fiind interogat în legătură cu afirmațiile sale potrivit cărora tabloidele publicate de MGN au prezentat articole despre el bazate pe presupusa colectare ilegală de informații, inclusiv interceptarea ilegală a mesajelor vocale, scrie Ok Magazine.

Andrew Green KC, avocatul MGN, l-a interogat în legătură cu un articol din noiembrie 2007 din Sunday Mirror, intitulat Ura, Harry a fost părăsit”. Articolul relata că ducele a mers la clubul de noapte Amika din vestul Londrei și și-a înecat tristețea” din cauza despărțirii, Harry plângându-se de presupusa utilizare a informațiilor sale private.

El a declarat în fața instanței că titlul articolului pare să sugereze că oamenii sărbătoresc”, adăugând că este un pic răutăcios”. Davy, născută în Zimbabwe, a petrecut aproximativ șapte ani împreună cu Harry. Au avut o relație la distanță în timp ce el se antrena în armată și în străinătate, iar ea era la universitate în Africa de Sud. Cei doi s-au despărțit la începutul anului 2009, dar după ce amândoi ar fi avut alte aventuri, și-au reluat relația.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Ulterior, cuplul s-a despărțit din nou, dar au rămas prieteni, iar ea a participat la nunta lui cu Meghan Markle în 2018. Făcând referire la o factură a unui detectiv privat, el a spus că faptul că aceste plăți au fost denumite Proiectul Harry, ceea ce este incredibil de deranjant”. Nivelul de supraveghere la care am fost supus a fost ceva deosebit”, a adăugat ducele. Green a spus despre articol: Nu sărbătorește dispariția relației”.

Citește și: