• Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie în luna mai pentru a sărbători aniversarea Jocurilor Invictus.
  • Nu este încă anunțat dacă prințul se va întâlni cu familia în timpul călătoriei de luna viitoare.
  • Ducele și soția sa, Meghan, ducesă de Sussex, s-au mutat în Statele Unite în 2020.

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie în luna mai pentru a sărbători aniversarea Jocurilor Invictus, competiția sportivă bienală pe care a fondat-o în urmă cu un deceniu.

Ducele de Sussex va susține un discurs în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Catedrala St. Paul din Londra, pe 8 mai, pentru a marca 10 ani de la înființarea și desfășurarea Jocurilor Invictus, scrie CNN.

Ultima dată când prințul s-a întors în țara natală a fost în februarie, după ce a fost anunțat diagnosticul de cancer al tatălui său, Regele Charles al III-lea.

Recomandări

POSIBILĂ LOVITURĂ DE STAT ÎN TURCIA
UNDE E PLĂCEREA DE ALTĂDATĂ?
CÂȚI BANI FACI DIN YOUTUBE
TÎLVAR: PATRIOT E INDISPENSABIL PENTRU ROMÂNIA
XI ÎL PRIMEȘTE PE PUTIN ÎN CHINA
INSTINCT DE TURMĂ

Nu este încă anunțat dacă prințul se va întâlni cu familia în timpul călătoriei de luna viitoare.

Pe 18 aprilie, prinţul Harry şi-a schimbat în mod oficial reşedinţa principală. Potrivit unor documente depuse în Marea Britanie, noul domiciliu este în SUA.

Ducele și soția sa, Meghan, ducesă de Sussex, s-au mutat în Statele Unite în 2020. În anii care au trecut de atunci, Harry, în vârstă de 39 de ani, a făcut mai multe călătorii înapoi în Marea Britanie, în special pentru a participa la funeraliile reginei Elisabeta a II-a în 2022 și la încoronarea tatălui său anul trecut.

Citește și