Prințul William „a jurat să nu se uite niciodată la documentarul Netflix al lui Harry și Meghan”, dezvăluie persoane din interior

printul william
  • Prințul William a jurat să nu se uite niciodată” la controversatul documentar Netflix al prințului Harry și al lui Meghan Markle, deoarece dorește să privească spre viitor și să își vadă de treabă.
  • Prințul William și-a avertizat chiar prietenii să nu alimenteze conflictul”.
  • În schimb, asistenții de la Palatul Buckingham au fost însărcinați să monitorizeze titlurile pentru ca membrii firmei să poată rămâne în continuare la curent cu dezvăluirile regale făcute.

Prințul William a jurat să nu se uite niciodată” la controversatul documentar Netflix al prințului Harry și al lui Meghan Markle, deoarece dorește să privească spre viitor și să își vadă de treabă, potrivit unor surse regale. Ducele de Cambridge și-ar fi păstrat calmul în fața furtunii provocate de lansarea de către ducele și ducesa de Sussex a unui serial bombă despre familia regală.

În ciuda dezvăluirilor, inclusiv a unei prime întâlniri jenante” între Meghan și Kate și a faptului că fosta actriță din Suits a recunoscut, de asemenea, că a fost nepregătită atunci când a întâlnit-o pe regretata regină, prințul William a insistat că va rămâne concentrat pe munca sa de membru al familiei regale.

Un prieten al viitorului rege a declarat pentru Sunday Times: Spune că nu se va uita niciodată la el și știu că sigur nu o va face”, iar o altă sursă a confirmat că declarația este corectă”. Prințul William și-a avertizat chiar prietenii să nu alimenteze conflictul”, ripostând la orice afirmație din cadrul documentarului, deoarece dorește să evite o bătălie cap-coadă” între soții Sussex și Cambridges.

În ciuda faptului că prințul Harry ar fi dorit ca familia lui să urmărească emisiunea în speranța că vor înțelege prin ce au trecut el și soția sa americană, regele Charles și regina consort Camilla se vor abține și ei să urmărească show-ul de pe Netflix.

În schimb, asistenții de la Palatul Buckingham au fost însărcinați să monitorizeze titlurile pentru ca membrii firmei să poată rămâne în continuare la curent cu dezvăluirile regale făcute. Ducele de Cambridge ar fi fost cel mai supărat de sugestia fratelui său mai mic, care a spus că s-a căsătorit cu Kate Middleton pentru că se potrivea cu tiparul” și nu pentru că era o persoană cu care era destinat să fie împreună”.

Dar el a sfidat afirmațiile și urmează să facă o demonstrație de solidaritate alături de alți membri ai familiei regale de top, printre care regele Charles, regina consort Camilla și Kate Middleton, în ziua în care se va încheia ultimul episod de pe Netflix din seria de șase episoade. Aceștia vor apărea la celebrarea festivă Împreună de Crăciun” a lui Kate la Westminster Abbey, joi, 15 decembrie, în încercarea de a afișa un front unit”.