• Prințul William a participat singur la gala Premiilor BAFTA 2024.
  • Prințul este președinte al Academiei Britanice de Arte Cinematografice și de Televiziune din 2010.
  • Acesta a revenit parțial la îndatoririle regale după operația soției sale și diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea.

Prințul William a optat pentru o ieșire solo duminică, când a participat la gala premiilor BAFTA 2024 de la Royal Festival Hall din Londra, scrie CNN.

În calitate de președinte al Academiei Britanice de Arte Cinematografice și de Televiziune din 2010, Prințul William participă anual la această ceremonie de premiere, care este asemănătoare cu premiile Oscar și celebrează cele mai bune producții cinematografice ale anului.

În acest an, moștenitorul a participat singur la ceremonie, dar în trecut a fost însoțit de soția sa, Catherine, Prințesa de Wales. Catherine – cunoscută de mulți sub numele de Kate – este ținută deoparte de propriile îndatoriri regale în public timp de mai multe luni, deoarece se recuperează în urma unei operații abdominale.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Prezența Prințului de Wales la ceremonia opulentă vine în contextul în care moștenitorul a navigat în revenirea parțială la rolul său în public, după ce a luat o pauză de trei săptămâni pentru a avea grijă de soția sa și de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Se așteaptă ca Îrințesa Kate să se întoarcă la îndatoririle sale publice în aprilie, potrivit unei declarații a Palatului Kensington.

Revenirea la îndatoririle sale regale s-a întâmplat la începutul acestei luni, deoarece tatăl său, Regele Charles al III-lea, primește tratament pentru cancer. Palatul Buckingham a anunțat pe 6 februarie că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer nedezvăluită, după ce luna trecută a fost supus unei proceduri corective pentru o prostată mărită la un spital din Londra.

Citește și: