• Fanii baschetului s-au bucurat de un adevărat show la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în NBA.
  • Stephen Curry, vedeta celor de la Golden State Warriors, s-a întrecut la aruncări de trei puncte cu jucătoarea româncă Sabrina Ionescu
  • Sabrina Ionescu, în 2023, a stabilit un record la această categorie.

Este unul dintre cele mai așeptate evenimente din actualul sezon NBA, nu la fel de așteptat ca All Star Game-ul, care va avea loc în această seară, dar totuși unul foarte spectaculos.

De fapt, contextul din spatele duelului, este cel care i-a făcut pe fani să fiarbă. Stephen Curry este cel mai bun jucător din istoria NBA la aruncările de 3 puncte și a câștigat de două ori concursul aruncărilor din spatele semicercului, în 2015 și în 2021. Pe de altă parte, Sabrina Ionescu, jucătoarea în vârstă de 26 de ani, a câștigat același concurs anul trecut și, totodată, a stabilit un record de 37 de puncte marcate în urma aruncărilor.

Sabrina a început în forță, cu 7 coșuri consecutive, însă nu a reușit să mențină ritmul și a încheiat cu 26 de puncte. Curry nu a început la fel de bine, dar, așa cum s-a întâmplat de multe ori, odată ce și-a intrat în mână nu a mai putut fi oprit și a reușit să o învingă pe jucătoarea din România cu 29 de puncte marcate. „Sper să NU fie ultima dată când facem asta” a spus Sabrina, care și-a anunțat intenția de a își lua revanșa. A fost show, dar cu siguranță diseară ne așteaptă ceva mult mai măreț în clasicul „All Star Game”, care îi va aduce pe parchet pe LeBron James care joacă pentru a 20-a oară în acest meci al vedetelor, Luka Doncic, Jayson Tatum, Kevin Durant și Nikola Jokic.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Citește și