• James Magnussen are 32 de ani și este campion mondial la 100 m liber în 2011 şi 2013.
  • James Magnussen intenționează să participe la „Enhanced Games”.
  • La „Enhanced Games” nu vor exista teste antidoping.

Fostul campion mondial James Magnussen este pregătit să se dopeze pentru a bate recordul mondial la natație, proba de 50 de metri. Dacă va reuși va încasa un premiu de 1 milion de dolari.

Ce fel de competiție este aceasta?

Competiția a fost fondată în 2023 și este o competiție care nu va fi supusă regulilor anti-doping. Ar trebui să includă atletism, înot, haltere, gimnastică și sporturi de luptă. Nu există încă o dată exactă pentru când se va desfășura competiția și nici un loc. Este o propunere despre care nu se știe exact dacă se a întâmpla, dar există multe critici asupra sa. Agenția Britanică Anti-Doping a declarat că această competiție este extrem de gravă. Agenția este îngrijorată de conceptul de jocuri îmbunătățite. Ei spun că este nesigură, periculoasă pentru sănătatea sportivilor și nu este fair-play.

Cum poate un sportiv ca James Magnussen să se alăture unui astfel de proiect?

James Magnussen are 32 de ani acum. A fost campion mondial la 100 m liber și s-a retras în 2018. Dacă s-ar alătura acestor jocuri, ar fi primul mare nume care s-a alăturat acestui proiect. A spus că dacă se va alătura acestei competiții o va face pentru că marii sportivi nu mai au șanse să se alăture unei competiții de mare avengură după ce s-au retras. Tot el a spus că nu se va supune unor astfel de metode. Nu va lua medicamente ci va fi îndrumat de un medic astfel încât calitățile sportive să nu îi fie anulate de un medicament.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și