Prințul William spune că regretata regină „ne urmărește cu drag”. Ce i-a transmis ducele regelui Charles al III-lea

Prințul William a declarat că bunica sa va fi o „mamă mândră” în weekendul încoronării regelui, spunând că regretata regină „ne urmărește cu drag”. Prințul de Wales a urcat pe scenă la concertul de încoronare după Lionel Richie – și nu s-a putut abține să nu glumească spunând că, spre deosebire de vedetă, el nu va continua „toată noaptea”, scrie Sky News

După o zi plină de fast, ceremonii și tradiții care datează de 1000 de ani – și o seară de divertisment mai modern – a luat un moment pentru a reflecta la încoronarea reginei în 1953. „Așa cum a spus bunica mea când a fost încoronată, încoronările sunt o declarație a speranțelor noastre pentru viitor. „Și știu că ea este acolo sus, veghind cu drag asupra noastră. Ar fi fost o mamă foarte mândră”.

De asemenea, el a subliniat „mesajul simplu” care se află în centrul întregului spectacol al încoronării: „serviciul”. „Primele cuvinte ale tatălui meu la intrarea ieri în Westminster Abbey au fost o promisiune de serviciu. „A fost o promisiune de a continua să servească.” „Pentru că timp de peste 50 de ani, în fiecare colț al Regatului Unit, în Commonwealth și în întreaga lume, s-a dedicat să îi servească pe ceilalți, atât generațiile actuale, cât și pe cele viitoare și pe cei a căror memorie nu trebuie neglijată.”

„Pa, suntem cu toții atât de mândri de tine”, a spus el, făcând referire la dedicarea regelui pentru mediu și la Prince’s Trust. În continuare, și-a exprimat recunoștința față de cei din jur care servesc: în armată, în sălile de clasă, în spitale și în comunități. „Serviciul vostru ne inspiră pe toți, iar în această seară vă sărbătorim și pe voi”, a spus el. „Mă angajez să vă servesc pe toți”.

Citește și

Exit mobile version