• Cele două moștenitoare ale averii lui Elvis Presley au fost marcate de zvonuri de rea-voință de la decesul Lisei Marie Presley.
  • Acum, în timp ce nu a existat nicio actualizare pe frontul legal, prima și singura soție a Regelui Rockului insistă că totul este bine” pe partea familială.
  • Ea a abordat zvonurile potrivit cărora ar fi fost închisă în afara Graceland.

Priscilla Presley, în mijlocul unei bătălii juridice care durează de luni de zile pentru averea fiicei sale Lisa Marie Presley cu nepoata sa Riley Keough, susține că nu există nicio ruptură în cadrul familiei, scrie Hello Magazine.

Cele două moștenitoare ale averii lui Elvis Presley au fost marcate de zvonuri de rea-voință de la decesul Lisei Marie Presley, pe 12 ianuarie, după ce Priscilla, la câteva zile după înmormântarea fiicei sale, pe 22 ianuarie, a contestat decizia fiicei sale de a o face pe vedeta Daisy Jones & the Six unicul administrator al averii sale.

Acum, în timp ce nu a existat nicio actualizare pe frontul legal, prima și singura soție a Regelui Rockului insistă că totul este bine” pe partea familială. Vorbind la Tyne Theatre and Opera House din Newcastle upon Tyne, ea a spus că nepoata ei a fost grozavă” și că nu a existat nicio ceartă între ele.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În plus, Priscilla Presley a abordat zvonurile potrivit cărora ar fi fost închisă în afara Graceland – s-a mutat în casa istorică la 18 ani, după ce l-a întâlnit pe Elvis când avea 14 ani – numindu-le neadevărate”.

Suntem foarte bine”, a adăugat ea despre familia ei, care include fiicele gemene ale Lisei Marie cu Michael Lockwood, Finley și Harper Lockwood. În centrul bătăliei juridice dintre Riley și Priscilla a fost un amendament pe care regretatul cântăreț l-a făcut la testamentul său în 2016, care a făcut-o pe Riley, spre deosebire de Priscilla și de fostul ei manager de afaceri Barry Siegel, unicul administrator fiduciar. Priscilla și Barry fuseseră co-administratori din 2010, dar în 2016 au fost înlăturați în favoarea lui Riley și a regretatului ei frate Benjamin Keough, care a murit prin sinucidere la vârsta de 27 de ani în 2020.

Având în vedere că Lisa Marie este singura fiică a lui Elvis, Graceland – pe care acesta a cumpărat-o în 1957 pentru 100.000 de dolari, la vârsta de 22 de ani, și care astăzi generează venituri de milioane de dolari pe an – este în joc.

De asemenea, este în pericol și o participație de 15% din Elvis Presley Enterprises, care din 2016 trebuia să ajungă la Riley. Aceasta contribuie la milioanele de dolari pe care moștenirea Presley le generează în fiecare an. Din 2013, Authentic, fostul Authentic Brands Group, deține drepturile asupra lui Elvis și, deși Lisa Marie a rămas proprietara Graceland până la moartea sa, acordul prevedea o nouă gestionare a proprietății.