• În luna ianuarie a acestui an, Tarantino a anunțat că a scris o carte spin-off despre personajul lui Leonardo DiCaprio, Rick Dalton.
  • Quentin Tarantino a declarat că este un fan al Peppa Pig.
  • La începutul acestei luni, Tarantino și-a întâmpinat cel de-al doilea copil cu cântăreața israeliană Daniella Pick.

Quentin Tarantino a declarat că este un fan al Peppa Pig, descriind-o drept cel mai mare import britanic al acestui deceniu”. Regizorul, cunoscut pentru filme precum Pulp Fiction și Reservoir Dogs, a împărtășit că se uită foarte mult” la desenul animat pentru copii împreună cu fiul său de doi ani, Leo.

Vorbind pentru Empire, Tarantino a explicat că primul film pe care fiul său l-a văzut a fost Despicable Me 2, pe care l-a descris ca fiind o experiență mai consumatoare decât, să zicem, Peppa Pig. El a adăugat: De fapt, îmi place Peppa Pig; mă uit mult la el. O spun – Peppa Pig este cel mai mare import britanic al acestui deceniu.

La începutul acestei luni, Tarantino și-a întâmpinat cel de-al doilea copil cu cântăreața israeliană Daniella Pick. Într-o declarație pentru People, se spune: Daniella și Quentin Tarantino sunt fericiți să anunțe că Daniella a născut o fetiță pe 2 iulie 2022, o surioară pentru Leo, primul lor copil.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În luna ianuarie a acestui an, Tarantino a anunțat că a scris o carte spin-off despre personajul lui Leonardo DiCaprio, Rick Dalton, din Once Upon A Time In Hollywood. Anterior, el a lansat anul trecut o romanțare a filmului din 2019.

Cartea, intitulată The Man Who Would Be McQueen: The Films Of Rick Dalton (Omul care ar fi fost McQueen: Filmele lui Rick Dalton), este inspirată de ghidurile cinematografice reale pentru actori din anii 1970, cuprinzând o scurtă biografie a vieții lui Dalton și un ghid al carierei sale până la retragerea personajului în 1988.

Vorbind despre faptul că această carte va vedea vreodată lumina tiparului, Tarantino a declarat: Nu știu dacă va fi publicată vreodată: Cred că are un public limitat, dar toți cei cărora le place Rick, și cărora le pasă de Rick, și care sunt interesați de traiectoria lui Rick și care au devenit acum investiți în istoria mea alternativă a Hollywood-ului… ei bine, aceasta duce istoria alternativă a Hollywood-ului până la capăt.