• Interviul ducilor de Sussex a stârnit reacții acide
  • Piers Morgan și-a exprimat antipatia față de Harry și Meghan prin
    diferite postări ironice pe Twitter
  • Pe lângă gurile rele, și-au făcut apariția și vorbe de laudă la adresa ducilor de Sussex. Serena Williams e una din persoanele susținătoare

Interviul ducilor de Sussex a împărțit instant Marea Britanie în două. Jurnaliști și personalități și-au împărțit opiniile public. Presa britanică a spus că interviul a “dezlănțuit iadul”.

Pur și simplu nu înțeleg ce credeau că vor reuși cu asta? Ce, adică, de ce ar fi fost nevoie să faci asta. Ceea ce urmează să curgă din asta este desprins din filme. Cred că au dezlănțuit iadul“, a fost reacția lui Nick Bullen, cofondator True Royalty TV.

Piers Morgan și-a exprimat antipatia față de Harry și Meghan prin diferite postări ironice pe Twitter. Jurnalistul a spus că “interviul este o trădare absolut rușinoasă față de Regină și față de familia regală”.

Mai mulți scriitori au comentat interviul acordat lui Oprah Winfrey

Interviul dat de ducii de Sussex, urmărit de aproape 17 de milioane de oameni, încă stârnește controverse. În presa internațională, e cel mai urmărit subiect. Chiar Oprah Winfrey dă detalii din culise, la matinalul CBS.
Uite ce a impresionat-o.

Cred că discuția despre culoarea pielii lui Archie. Asta m-a surprins. Ceea ce m-a mai surprins a fost și de aceea am ținut să clarific, dacă s-a simțit rău, dacă se simțea prost. Te- ai simțit tristă sau chiar au existat gânduri de suicid reale? Asta m-a surprins cu adevărat.”, a mărturisit Oprah Winfrey

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Leslie Carroll, este cea care a scris „American Princess: The Love Story of Meghan Markle and Prince Harry”. A văzut interviul și a rămas profund surprinsă.

Cred că Harry și Meghan sunt cu siguranță mai bine aici. S-au îndepărtat de un mediu extrem de toxic în care nu erau altceva decât denigrați, iar acum își pot modela propria poveste și pot continua să facă munca umanitară pe care o făceau înainte”, a menționat aceasta.

Ecouri până la cel mai înalt nivel, în Marea Britanie

În Marea Britanie, interviul are ecouri până la cel mai înalt nivel. Boris Johnson a urmărit și el emisiunea.

Întotdeauna am avut cea mai mare admirație pentru Regină și pentru rolul ei în această țară și pentru rolul din această comunitate. În rest, toate celelate chestiuni legate de familia regală… Am petrecut mult timp fără să comentez și intenționez să nu încep să o fac astăzi.”, a declarat acesta.

O altă părere, pozitivă de această dată, despre Meghan Markle și Prințul Harry a venit din partea scriitoarea Elizabeth Holmes.

Ce au reprezentat și ce au adus la masa rotundă, a fost un public nou. Oameni cărora le pasă. Cei care au fost interesați de monarhie pentru prima dată pentru că Meghan a fost acolo. Și acum nu numai că nu mai sunt interesați, ci sunt chiar supărați pe ei dintr-un motiv foarte bun.”, a precizat aceasta.

Valuri și în Australia

Interviul nu a făcut valuri doar în Marea Britanie. Reacția presei australiene s-a axat pe intriga dintre cei doi și restul familiei. Asta după ce Meghan și Harry au acuzat familia regală de rasism.

„Din ceea ce spune Meghan, au fost discuții și îngrijorări cu Harry cu privire la culoarea pielii”, spune Barbara Miller, corespondent ABC.

Reacții ale presei americane

Presa americană a stat cu ochii în patru să prindă toate detaliile. Constance White, fost redactor la o revistă din New York, a comparat intriga din familia regală cu telenovelele.

Acest interviu, de două ore, a avut mai multă dramă decât unele dintre telenovelele din propria rețea Oprah Winfrey, crede Constance White.

Darcy Schild, editor la Insider Magazine, a văzut acest interviu ca un bun prilej pentru a contura percepțiile oamenilor: Cred că acest lucru le-ar putea modela percepția cu privire la instituție și tratamentul oamenilor din familia regală și ceea ce priorizează familia regală.

Pe lângă gurile rele, și-au făcut apariția și vorbe de laudă la adresa ducilor de Sussex. Serena Williams a spus că învață în fiecare zi de la Meghan ce înseamnă să fii nobil cu adevărat, iar ar Billie Jean King, fostă jucătoare de tenis, speră ca sinceritatea ducesei să aducă ajutor pentru oamenii care au nevoie.