• Regina Consoartă Camilla a sosit în dimineața celei de-a doua zile a evenimentului anual de curse Cheltenham Festival.
  • În timpul vizitei, Camilla a vizitat paddock-ul și a prezentat trofeul proprietarului câștigător al cursei anuale Steeple Chase.
  • În vârstă de 75 de ani, care este membru de onoare al Jockey Club, s-a îmbrăcat pentru această ocazie cu o haină de lână de culoare camel și o pălărie cu boruri de blană.

Regina Consoartă Camilla a sosit în dimineața celei de-a doua zile a evenimentului anual de curse Cheltenham Ladies’ Day Festival.

Camilla este foarte interesată de cursele de cai și a sprijinit o serie de organizații caritabile ecvestre, printre care The British Equestrian Federation, The Brooke Hospital for Animals și Ebony Horse Club.
În timpul vizitei, Camilla a vizitat paddock-ul și a înmânat premiul câștigătorului cursei anuale Steeple Chase.

În vârstă de 75 de ani, membru de onoare al Jockey Club, s-a îmbrăcat pentru această ocazie cu o haină de lână de culoare camel și o pălărie cu boruri de blană. Nu s-a confirmat dacă regina poartă blană artificială.
Apariția din acest an vine după ce regina a lipsit de la evenimentele de anul trecut din cauza unei boli.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Camilla a avut o serie de apariții publice în perioada premergătoare încoronării sale alături de regele Charles, pe 6 mai. Luni ea a fost prezentă la Zilei Commonwealth-ului.

Recent, The Independent a desemnat-o pe Camilla, regina consoartă, drept cea mai influentă femeie din 2023, ceea ce a coincis cu Ziua Internațională a Femeii, săptămâna trecută. Lista a evidențiat 50 de femei care excelează în domenii precum politica, cultura, sportul, afacerile, social media, sănătatea și mediul înconjurător.