Regina Consoartă Camilla păstrează tradiția Reginei Elisabeta de a susține cursele de cai

Regina Consoartă Camilla a sosit în dimineața celei de-a doua zile a evenimentului anual de curse Cheltenham Ladies’ Day Festival.

Camilla este foarte interesată de cursele de cai și a sprijinit o serie de organizații caritabile ecvestre, printre care The British Equestrian Federation, The Brooke Hospital for Animals și Ebony Horse Club.
În timpul vizitei, Camilla a vizitat paddock-ul și a înmânat premiul câștigătorului cursei anuale Steeple Chase.

În vârstă de 75 de ani, membru de onoare al Jockey Club, s-a îmbrăcat pentru această ocazie cu o haină de lână de culoare camel și o pălărie cu boruri de blană. Nu s-a confirmat dacă regina poartă blană artificială.
Apariția din acest an vine după ce regina a lipsit de la evenimentele de anul trecut din cauza unei boli.

Camilla a avut o serie de apariții publice în perioada premergătoare încoronării sale alături de regele Charles, pe 6 mai. Luni ea a fost prezentă la Zilei Commonwealth-ului.

Recent, The Independent a desemnat-o pe Camilla, regina consoartă, drept cea mai influentă femeie din 2023, ceea ce a coincis cu Ziua Internațională a Femeii, săptămâna trecută. Lista a evidențiat 50 de femei care excelează în domenii precum politica, cultura, sportul, afacerile, social media, sănătatea și mediul înconjurător.

Exit mobile version