• Fanii lui Chadwick Boseman s-au arătat revoltați după ce actorul a pierdut cel mai bun actor la Premiile Oscar 2021
  • Anthony Hopkins a câștigat pentru rolul său din „The Father”

Mai mulţi utilizatori Twitter s-au arătat revoltați după ce Chadwick Boseman a pierdut duminică seara cel mai bun actor Oscar în faţa lui Anthony Hopkins, scrie MSN.

Vedeta „Black Panther”, care a murit în august la 43 de ani după o bătălie nedezvăluită cu cancerul de colon, a pierdut în faţa lui Anthony Hopkins pentru rolul său din „The Father”.

De obicei, ceremonia se încheie cu anunţul celui mai bun film, dar anul acesta, premiul pentru cel mai bun actor a fost mutat la finalul ceremoniei. Modificarea părea să indice faptul că Boseman, care a câştigat Globul de Aur, Screen Actors Guild Award şi Critics Choice Award pentru interpretarea sa în rolul Levee din „Ma Rainey’s Black Bottom”, va câştiga Oscarul anul acesta.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Mutarea categoriilor a dat impresia că au păstrat premiul pentru cel mai bun actor pentru a-l omagia pe Chadwick Boseman. Dar apoi Anthony Hopkins câştigă, nu ţine nici măcar un discurs, dar totuşi câştigă“, a scris un fan pe Twitter.

Reacții acide după Premiile Oscar. „Ceremonia de anul acesta va rămâne în amintirea tuturor ca fiind un dezastru

Comediantul Cyrus McQueen e uimit de rezultat: „Un om pe moarte oferă o performanţă fabuloasă… Ultima performanţă a vieţii sale … A dat tot ce a putut … şi nu-i dai trofeu?!“, a scris acesta pe Twitter.

Criticul de film Dan Murrell a numit noua ordine a ceremoniei o „idee extrem de proastă“. Murrell a spus că „eclipsează faptul că atât Anthony Hopkins, cât şi Chadwick Boseman au fost geniali şi unul dintre ei a trebuit să câştige. Acum accentul se pune doar pe producători. Greşeală uriaşă. Ceremonia de anul acesta va rămâne în amintirea tuturor ca fiind un dezastru“.

Hopkins nu a participat la ceremonie şi nici nu a susţinut un discurs

Pentru editorul-şef al revistei Baltimore, Max Weiss, absenţa lui Hopkins a fost cireaşa necomestibilă de pe un tort. „Au mutat cel mai bun actor la premiul final, doar pentru a-l câştiga pe Anthony Hopkins CINE NU ERA PREZENT?“. Weiss a scris, în mod ironic: „Excelentă muncă. Bravo. De top.

Scriitorul Keah Brown a spus că Boseman „nu merită niciun fel de momeală şi schimbare. Memoria lui va fi onorată indiferent“.

Boseman a fost onorat cu pungile cadou din acest an. Toţi nominalizaţii au primit opere de artă digitale unice create de artistul Andre Oshea pentru a-l omagia pe Boseman. Operele vor fi răscumpărate de un NFT. NFT-ul va fi apoi licitat de Rarible până marţi, iar încasările vor fi donate Fundaţiei pentru Cancerul Colonului.