• Rihanna, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată cu al doilea copil, la câteva luni după ce l-a născut pe primul.
  • Un reprezentant al cântărețe a confirmat că aceasta este însărcinată, cu cel de-al doilea copil al său cu rapperul A$AP Rocky.
  • La începutul săptămânii, Nate a vorbit cu Rihanna în cadrul primului episod al podcastului său, unde aceasta a dezvăluit că va avea un invitat surpriză în timpul prestației sale.

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată cu al doilea copil, la câteva luni după ce l-a născut pe primul. Senzația muzicală a trimis internetul în delir duminică (12 februarie) cu spectacolul ei de mare succes, în care a îmbrăcat un ansamblu complet roșu, ceea ce i-a făcut pe fani să speculeze dacă este însărcinată.

În urma prestației sale explozive, un reprezentant al premiatei cântărețe a confirmat că aceasta este, de fapt, însărcinată, cu cel de-al doilea copil al său cu rapperul A$AP Rocky. Nici A$AP și nici Rihanna nu au reacționat public la această veste. Cu toate acestea, rapperul A$AP a fost surprins susținându-și partenera în timpul spectacolului ei din Arizona. Acest lucru vine după ce Rihanna a susținut spectacolul din pauza meciului fără să prezinte un alt interpret, ceea ce i-a determinat pe fani să sugereze că bebelușul a fost invitatul ei surpriză”.

Deci, când #Rihanna i-a spus lui @nateburleson că va fi un invitat surpriză la spectacolul din pauză, pariez că bebelușul este invitatul surpriză #JustSayin #SuperBowl”, a scris un fan pe Twitter. Ca răspuns la tweet, podcastul Nate Burleson a răspuns: Bingo”.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

La începutul săptămânii, Nate a vorbit cu Rihanna în cadrul primului episod al podcastului său, unde aceasta a dezvăluit că va avea un invitat surpriză în timpul prestației sale. Fanii au observat că nu a prezentat niciun alt interpret în timpul intervenției de la Super Bowl, iar mulți au fost convinși că burtica ei înfloritoare a fost invitatul ei surpriză”.

Rihanna a dat naștere primului ei copil, un băiat al cărui nume nu a fost făcut public, în mai 2022, împreună cu partenerul ei A$AP. Când aștepta primul ei copil, Rihanna a vorbit cu Vogue despre sarcina ei.

Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit: în niciun caz nu voi face cumpărături la raionul pentru gravide. Îmi pare rău – este prea distractiv să te îmbraci. Nu am de gând să renunț la această parte pentru că trupul meu se schimbă”, a spus ea.

Vorbind mai recent despre maternitate, ea a mărturisit: Când devii mamă, se întâmplă ceva. Simți că poți înfrunta lumea. Poți face orice.”