Rihanna confirmă că este însărcinată cu al doilea copil în timpul concertului din pauza Super Bowl 2023

Rihanna

Rihanna

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată cu al doilea copil, la câteva luni după ce l-a născut pe primul. Senzația muzicală a trimis internetul în delir duminică (12 februarie) cu spectacolul ei de mare succes, în care a îmbrăcat un ansamblu complet roșu, ceea ce i-a făcut pe fani să speculeze dacă este însărcinată.

În urma prestației sale explozive, un reprezentant al premiatei cântărețe a confirmat că aceasta este, de fapt, însărcinată, cu cel de-al doilea copil al său cu rapperul A$AP Rocky. Nici A$AP și nici Rihanna nu au reacționat public la această veste. Cu toate acestea, rapperul A$AP a fost surprins susținându-și partenera în timpul spectacolului ei din Arizona. Acest lucru vine după ce Rihanna a susținut spectacolul din pauza meciului fără să prezinte un alt interpret, ceea ce i-a determinat pe fani să sugereze că bebelușul a fost invitatul ei surpriză”.

Deci, când #Rihanna i-a spus lui @nateburleson că va fi un invitat surpriză la spectacolul din pauză, pariez că bebelușul este invitatul surpriză #JustSayin #SuperBowl”, a scris un fan pe Twitter. Ca răspuns la tweet, podcastul Nate Burleson a răspuns: Bingo”.

La începutul săptămânii, Nate a vorbit cu Rihanna în cadrul primului episod al podcastului său, unde aceasta a dezvăluit că va avea un invitat surpriză în timpul prestației sale. Fanii au observat că nu a prezentat niciun alt interpret în timpul intervenției de la Super Bowl, iar mulți au fost convinși că burtica ei înfloritoare a fost invitatul ei surpriză”.

Rihanna a dat naștere primului ei copil, un băiat al cărui nume nu a fost făcut public, în mai 2022, împreună cu partenerul ei A$AP. Când aștepta primul ei copil, Rihanna a vorbit cu Vogue despre sarcina ei.

Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit: în niciun caz nu voi face cumpărături la raionul pentru gravide. Îmi pare rău – este prea distractiv să te îmbraci. Nu am de gând să renunț la această parte pentru că trupul meu se schimbă”, a spus ea.

Vorbind mai recent despre maternitate, ea a mărturisit: Când devii mamă, se întâmplă ceva. Simți că poți înfrunta lumea. Poți face orice.”

Exit mobile version