• Rihanna este oficial mamă. Multi-fenomenul a întâmpinat pe lume, în 13 mai, un băiețel cu iubitul A$AP Rocky.
  • Rihanna a vorbit despre speranțele și așteptările sale legate de maternitate în diverse interviuri pe parcursul sarcinii sale.
  • Mogulul s-a destăinuit, de asemenea, despre stilul ei de parenting într-un interviu acordat în martie pentru ELLE.

Rihanna este oficial mamă. Multi-fenomenul a întâmpinat pe lume, în 13 mai, un băiețel cu iubitul A$AP Rocky, a anunțat astăzi TMZ. Numele fiului lor nu a fost încă anunțat.

Este primul copil pentru cuplu, care au fost prieteni de ani de zile înainte de a-și oficializa relația în 2020, scrie HarpersBazaar.

Rihanna a vorbit despre speranțele și așteptările sale legate de maternitate în diverse interviuri pe parcursul sarcinii sale.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Până acum, totul este o călătorie interesantă. O iau așa cum vine în fiecare săptămână. Întotdeauna este ceva nou și eu doar o iau și mă bucur de ea”, a declarat ea pentru Entertainment Tonight în februarie.

Despre ținutele ei îndrăznețe de gravidă, cântăreața a adăugat: „Moda este unul dintre lucrurile mele preferate, așa că, știți, sfidăm ceea ce înseamnă să fii însărcinată și mamă. Uneori poate deveni inconfortabil, așa că poți să te îmbraci și să te prefaci”.

Ea a reluat acest sentiment într-un alt interviu recent. „Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit: În niciun caz nu mă voi duce la cumpărături la raionul pentru gravide. Îmi pare rău – este prea distractiv să te îmbraci frumos. Nu am de gând să las acea parte să dispară pentru că trupul meu se schimbă”.

Mogulul s-a destăinuit, de asemenea, despre stilul ei de parenting într-un interviu acordat în martie pentru ELLE.

Comparându-se cu Heather Dubrow și Teresa Giudice din franciza Real Housewives, ea a spus: „Heather Dubrow este atât de șic în timp ce este mamă. Îmi place modul în care le permite copiilor ei să fie cine sunt. … Dar Teresa [Giudice] din Jersey nu se joacă cu copiii ei. … Ea te va aplauda în legătură cu acei copii. Și asta rezonează foarte mult cu mine, pentru că simt că ăsta este tipul de mamă pe care o să fiu și eu. Psihopată în privința asta”.