• Superstarul pop, în vârstă de 35 de ani, care a anunțat că este însărcinată după spectacolul de la Super Bowl de luna trecută, urmează să interpreteze piesa Lift Me Up, nominalizată la premiile Oscar, pe 12 martie.
  • Duminică, ea a distribuit o înregistrare video cu fiul ei cel mare, care s-a născut în luna mai a anului trecut.
  • Înaintea spectacolului, Rihanna a distribuit pe Instagram o fotografie cu un prim-plan al feței fiului ei care pare supărat.

Rihanna a glumit spunând că băiețelul ei este supărat că ea îl va duce pe fratele său, care nu s-a născut încă, la Oscaruri. Superstarul pop, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit că este însărcinată luna trecută, la doar câteva ore după ce a cântat la Super Bowl din Arizona.

Duminică, ea a distribuit o înregistrare video cu fiul ei cel mare, care s-a născut în luna mai a anului trecut, vizionând videoclipul ei pentru piesa Lift Me Up, înainte de prestația ei foarte așteptată la cea de-a 95-a ceremonie a premiilor Oscar.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Cântăreața va interpreta piesa nominalizată la Oscar în cadrul ceremoniei care va avea loc pe 12 martie la Dolby Theatre din Los Angeles.

Înaintea spectacolului, Rihanna a distribuit pe Instagram o fotografie cu un prim-plan al feței fiului ei care pare supărat.

Ea a dat o legendă la postarea de pe Instagram: Fiul meu când a aflat că fratele său merge la Oscaruri și nu el @theacademy #oscarnominee #oscarperformancein1week”. Cântăreața a distribuit, de asemenea, un scurt clip în care copilul se uită la videoclipul ei pentru piesa Lift Me Up pe un laptop, în timp ce stătea în poala ei la o masă din sufragerie.

Cântecul – scris pentru continuarea superproducției Marvel, Black Panther: Wakanda Forever – a primit o nominalizare pentru cel mai bun cântec original – prima ei nominalizare la Oscar. Nominalizată a fost și piesa Hold My Hand a lui Lady Gaga din Top Gun: Maverick.

Cântăreața americană a câștigat premiul în 2019 pentru hitul său Shallow din filmul A Star Is Born, în care a jucat alături de Bradley Cooper. Lift Me Up i-a adus Rihannei mai multe nominalizări de-a lungul sezonului de premii din 2023, inclusiv la Globurile de Aur și la Critics Choice Awards.