• Idoli pop precum Rihanna, Cardi B și Snoop Dogg nu s-au născut cu aceste nume cool, dar și-au găsit niște nume de scenă interesante pentru ei înșiși și le-a rămas.
  • Numele real al lui Lady Gaga este Stefani Joanne Angelina Germanotta. Inspirația pentru numele ei de scenă a venit de la un cântec celebru al trupei Queen.
  • În adolescență, Rihanna a devenit rapid o senzație globală, dar fără ca oamenii să știe că prenumele ei este Robyn.

Idoli pop precum Rihanna, Cardi B și Snoop Dogg nu s-au născut cu aceste nume cool, dar și-au găsit niște nume de scenă interesante pentru ei înșiși și le-a rămas. Iată o listă de vedete pe care le cunoști după numele lor adoptive.

Numele real al lui Lady Gaga este Stefani Joanne Angelina Germanotta. Inspirația pentru numele ei de scenă a venit de la un cântec celebru al trupei Queen, intitulat „Radio Gaga”, care a fost sugerat de fostul ei partener Rob Fusari. Într-o întorsătură ironică, Fusari a dat-o ulterior în judecată pe Lady Gaga pentru drepturi de autor în calitate de creator al numelui ei de scenă, dar pretențiile sale nu au avut succes.

Cardi B s-a născut Belcalis Marlines Almanzar. Porecla ei „Cardi B” provine de la un joc de cuvinte cu numele mărcii de coniac Bacardi. Ea a folosit inițial numele „Bacardi B” pe Instagram, dar l-a scurtat din cauza unor probleme legate de drepturile de autor. Numele surorii sale, Hennessy, a influențat, de asemenea, alegerea poreclei sale.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Numele Rihannei a devenit cunoscut, însă numele real al vedetei nu este atât de cunoscut. În adolescență, cântăreața a devenit rapid o senzație globală, dar fără ca oamenii să știe că prenumele ei este Robyn. Cu toate acestea, muziciana îi face o odă numelui său în afacerea sa. Rihanna a folosit numele de familie Fenty în toate afacerile sale de machiaj, îngrijire a pielii și îmbrăcăminte.

Calvin Cordozar Broadus Jr., numele real al rapperului american Snoop Dogg, este destul de intrigant, dar nu la fel de mult ca atunci când afli că adorația sa pentru Snoopy a fost cea care i-a inspirat emblematicul pseudonim de scenă.

Pink, al cărei nume real este Alicia Beth Moore, și-a luat numele de scenă ca un tribut adus personajului Mr. Pink din filmul de debut al lui Quentin Tarantino, „Reservoir Dogs”.

Helen Mirren, numele real al actriței este Ilyenia Lydia Minoroff, nu Helen sau Helen Mirren. Deși a crescut la Londra, tatăl ei era rus.

Numele de naștere al lui Vin Diesel este Mark Sinclair Vincent. Pseudonimul său „Diesel” provine de la perioada în care a fost bodyguard în New York, unde a dat dovadă de o energie de nezdruncinat. Este o abreviere a celui de-al doilea prenume al său. Interesant este că Diesel a devenit ulterior parte a unei populare francize cinematografice axate pe mașini.

Joaquin Phoenix, puțini sunt cei care îi cunosc numele real, Joaquín Rafael Bottom. După ce a renunțat la o sectă hippy, părinții săi au vrut să schimbe numele familiei. Au ales pasărea mitologică, Phoenix, ca semn al renașterii ca familie.