• Cântăreața a revenit triumfător pe scena muzicală vineri cu lansarea piesei, înregistrată pentru viitorul sequel Black Panther.
  • Anunțând lansarea videoclipului pe rețelele de socializare, Rihanna a distribuit un scurt clip cu legenda „Wakanda ForeveRRRRRR!”.
  • Rihanna cântă în timp ce soarele apune și cenușa de la un foc de tabără din apropiere plutește în aer.

Rihanna a lansat videoclipul oficial pentru noul ei single Lift Me Up. Cântăreața din Barbados, în vârstă de 34 de ani, a revenit triumfător pe scena muzicală vineri, odată cu lansarea piesei, care a fost înregistrată pentru viitorul film Black Panther: Wakanda Forever.

Ea a lansat ultima oară muzică solo în 2016, cu cel de-al optulea album de studio Anti. În videoclipul emoționant se văd imagini cu cântăreața pe o plajă, cu valuri care se sparg pe fundal, intercalate cu imagini din film, care urmează să fie lansat pe 11 noiembrie.

Rihanna cântă în timp ce soarele apune și cenușa de la un foc de tabără din apropiere plutește în aer. Clipurile din film includ imagini cu regina Ramonda, interpretată de Angela Bassett, Letitia Wright în rolul lui Shuri, îmbrăcată în ținută tribală, și o Danai Gurira în lacrimi, care o interpretează pe ferocele războinică Okoye.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Anunțând lansarea videoclipului pe rețelele de socializare, Rihanna a distribuit un scurt clip cu legenda „Wakanda ForeveRRRRRR!”.

Cântecul este plin de melancolie, iar cântăreața este acompaniată de un cor subtil. Lift Me Up – Din Black Panther: Wakanda Forever, a fost lansat cu o piesă instrumentală de acompaniament. Regizorul filmului, Ryan Coogler, a declarat anterior pentru agenția de presă PA că Rihanna a fost „foarte clară” că atașamentul ei față de proiect a fost în onoarea regretatului său star Chadwick Boseman.

„Sincer, cred că a fost vorba de Chad”, a declarat artista în vârstă de 36 de ani pentru PA, vorbind pe covorul roșu al premierei mondiale a filmului din Los Angeles. „A fost nevoie să se întâmple o mulțime de lucruri improbabile pentru ca acesta să se realizeze, iar Rihanna a fost foarte clară că a făcut asta pentru el”.

Rihanna, pe numele real Robyn Rihanna Fenty, s-a mutat în SUA în 2005 pentru a urma o carieră în muzică. A semnat cu Def Jam Recordings a lui Jay-Z și și-a lansat albumul de debut, Music Of The Sun, în același an. Single-ul a ajuns pe locul doi în topurile britanice, în timp ce albumul s-a vândut în peste două milioane de exemplare în întreaga lume.