• Lift Me Up a fost scrisă ca un omagiu adus regretatului Chadwick Boseman de Tems, Ludwig Göransson, Rihanna și Ryan Coogler.
  • Melodia a fost înregistrată în cinci țări și a fost produsă de Göransson.
  • Black Panther: Wakanda Forever este regizat de Ryan Coogler și se va lansa în cinematografele americane pe 11 noiembrie 2022.

Rihanna revine în muzică prin lansarea vineri a noului single Lift Me Up, piesa principală de pe albumul Black Panther: Wakanda Forever pe coloana sonoră. Lift Me Up a fost scrisă ca un omagiu adus regretatului Chadwick Boseman de Tems, Ludwig Göransson, Rihanna și Ryan Coogler. Melodia a fost înregistrată în cinci țări și a fost produsă de Göransson.

Lansată vineri, 28 octombrie, prin intermediul casei de discuri Westbury Road, aparținând Rihannei, în parteneriat cu Roc Nation, Dem Jam Recordings și Hollywood Records, piesa marchează începutul unei noi ere în cariera Rihannei.

După ce am vorbit cu Ryan și am auzit direcția lui pentru film și pentru cântec, am vrut să scriu ceva care să portretizeze o îmbrățișare caldă din partea tuturor oamenilor pe care i-am pierdut în viața mea. Am încercat să-mi imaginez cum m-aș simți dacă aș putea să le cânt acum și să-mi exprim cât de mult îmi lipsesc, a declarat Tems. Rihanna a fost o sursă de inspirație pentru mine, așa că a o auzi transmițând acest cântec este o mare onoare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

În filmul Black Panther” al studiourilor Marvel: Wakanda Forever – unul dintre cele mai așteptate evenimente cinematografice ale anului – regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (printre care se numără Florence Kasumba) luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale care intervin în urma morții regelui T’Challa.

În timp ce wakandezii se străduiesc să îmbrățișeze următorul capitol, eroii trebuie să se unească cu ajutorul câinelui de război Nakia (Lupita Nyong’o) și al lui Everett Ross (Martin Freeman) și să croiască un nou drum pentru regatul Wakanda. Prezentându-l pe Tenoch Huerta Mejía în rolul lui Namor, regele unei națiuni subacvatice ascunse, filmul îi mai are în distribuție pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.

Black Panther: Wakanda Forever este regizat de Ryan Coogler și se va lansa în cinematografele americane pe 11 noiembrie 2022. Coloana sonoră, Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By, va fi disponibilă pe 4 noiembrie de la Roc Nation Records/Def Jam Recordings/Hollywood Records.