• Rihanna, fiul ei și rapperul A$AP Rocky au fost fotografiați ca o mare familie fericită într-o ședință foto pe plajă.
  • Cuplul a fost văzut legănându-și băiețelul într-o pătură roșie și caldă, amândoi purtând ținute negre asortate.
  • Rihanna este desculță, purtând o rochie lungă și fluidă cu guler înalt, în timp ce își adoră noul fiu și iubitul ei.

Rihanna și iubitul său A$AP Rocky și-au arătat adorabilul lor băiețel într-o ședință foto uimitoare pe plajă, după ce au împărtășit imagini cu micuțul pe contul ei TikTok mai devreme astăzi.

Cuplul a fost văzut legănându-și băiețelul într-o pătură roșie caldă, ambii în ținute negre asortate, în timp ce A$AP Rocky arăta, imaginea paternității, în timp ce își ținea fiul aproape în lumina frumoasă a soarelui auriu de pe plajă.

Rihanna a putut fi văzută desculță pe malul însorit al țărmului, purtând o rochie lungă și vaporoasă cu guler înalt, cu o înfrumusețare albă, în timp ce se ocupa de noul ei fiu și de iubitul ei, aranjându-le ținutele pentru ședința foto. Rihanna a reflectat anterior asupra faptului că maternitatea este cel mai bun sentiment” și a împărtășit că este cea mai mare dragoste” pe care a cunoscut-o vreodată.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

În ședința foto, cei trei sunt văzuți pregătindu-se să pozeze, în timp ce iluminatul este montat de o echipă care stă în picioare pentru fotografiile de familie. A$AP Rocky este văzut luând un moment pentru a se bucura de compania fiului său, în timp ce cei doi privesc spre ocean, împărțind zâmbete în timp ce se pregătesc.

Rihanna și-a dezvăluit sarcina atunci când a ieșit la New York, în ianuarie, alături de A$AP Rocky, cu burtica înfloritoare la vedere.