• Robbie Williams, în vârstă de 48 de ani, a declarat că poate vedea o mulțime de asemănări între el și Harry Styles atunci când vine vorba de carierele lor.
  • Robbie a dezvăluit recent că, de fapt, nu și-a dorit niciodată să fie cântăreț.
  • În timpul conversației, care a avut loc în cadrul emisiunii, Williams a discutat, de asemenea, despre plecarea sa inițială din Take That și despre impactul asupra relației cu fostul său coleg de trupă Gary Barlow.

Robbie Williams a declarat că vede mult” din el însuși în Harry Styles. La fel ca Harry, cântărețul, în vârstă de 48 de ani, a devenit celebru după ce s-a alăturat unei trupe de băieți, înainte de a se despărți pentru a-și lansa propria carieră solo cu albumul său de debut Life Thru A Lens.

Vorbind cu prietenul și prezentatorul Scott Mills pentru a sărbători albumul, care conține hit Angels, Williams a fost informat de Mills, 49 de ani, că vede asemănări între cei doi interpreți. Williams a răspuns: Absolut. Văd multe. Acest lucru este lipsit de importanță, dar algoritmul de pe YouTube mi-a aruncat un videoclip cu Harry Styles vorbind între melodii și ceea ce vorbea despre el era un pic de prostie, așa cum vorbesc și eu, doar un pic de glume.

A fost ceva de genul: Înțeleg ce face. Încearcă să umple un spațiu… Acea scenă este imensă și este un loc singuratic. Ar fi bine să arunci niște forme, altfel te vei simți ciudat.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

În timpul conversației, care a avut loc în cadrul emisiunii, Williams a discutat, de asemenea, despre plecarea sa inițială din Take That și despre impactul asupra relației cu fostul său coleg de trupă Gary Barlow.

Cred că eram în mijlocul unei crize de nervi, prima din multele mele, a spus Williams despre plecarea din trupă.

Toate informațiile care intrau în computer făcuseră ca acesta să se supraîncarce… Așa că mă simțeam ca și cum aș fi fost într-un fel de clădire în flăcări și trebuia să ies de acolo. Așa m-am simțit la momentul respectiv. Apoi mi-am zis: Bine, o să fac acest turneu și apoi o să plec. Iar ei de fapt au spus: De fapt, dacă vrei să pleci, poți să pleci acum?.

Robbie a dezvăluit recent că, de fapt, nu și-a dorit niciodată să fie cântăreț. El a declarat pentru Daily Star că a vrut să fie actor înainte de a ajunge să se alăture trupei Take That.

Am crezut că voi deveni actor. Cântatul mi se părea prea evident. Am vrut să fiu actor, dar în sensul de showman, care poate face puțină comedie.