• La munte și în nordul țării avem deja prima zăpadă, iar România iarna are locuri magice.
  • Dacă vrei la schi poți alege Vatra Dornei, Maramureș, Băile Herculane, Brașov sau Păltiniș.
  • Poți petrece un weekend la Pasul Tihuța, Valea Prahovei, Bran-Moeciu sau Transfăgărășan.

La munte și în nordul țării avem deja prima zăpadă, iar România are multe locuri frumoase pe care trebuie să le descoperi, fie că mergi la schi sau că vrei să bei o cană de ciocolată caldă, într-un loc nou. Dacă nu ai încă niciun plan pentru weekend ul viitor, Dumitru Cezar, travel vlogger are câteva idei pentru tine.

„Vă puteți duce la Veliko Tarnovo, în Bulgaria, care este destul de aproape și este un loc absolut minunat. De asemenea, se poate merge și în destinații de munte, nu neapărat clasica Valea Prahovei și puteți merge și în Buzău, pe Barajul Siriu, unde este o zonă foarte faină, gen Valea Doftanei și de ce nu, spre Transfăgărășan. Da, Transfăgărășanul este închis, dar până în Transfășărășan sunt niște locuri absolut superbe, cum ar fi Valea cu Pești”, a declarat Dumitru Cezar, pentru Aleph News.

Iar Austria și Elveția sunt două destinații perfecte pentru schiat, în sezonul acesta, spune Florin Țâncu, agent de turism.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

„În momentul de față, în Europa sunt câteva zone care sunt peste 2.500 de metri și în care zăpada a ajuns la 1,80 metri, cum e, spre exemplu, stațiunea Solden din Austria, pe ghețari, unde se desfășoară etapa de Cupa Mondială. În weekend-ul acesta, în Elveția, la Sermat se desfășoară etapă de Cupă Mondială. Avem aproape 90 de centimetri de schi”.

Citește și