• Faptul că am jucat în film a adus niște emoții destul de crude”, a spus Grint.
  • Shyamalan a distribuit pentru acest film și actori cu care nu a mai lucrat până acum, inclusiv Dave Bautista.
  • Actorul și Shyamalan, cunoscut și pentru The Sixth Sense și Signs, lucrează împreună de ceva vreme, cea de-a patra și ultima serie a serialului lor de televiziune Servant fiind recent lansată.

În noul său film, Rupert Grint joacă rolul uneia dintre cele patru persoane care ajung la o cabană de vacanță izolată și insistă ca familia care o ocupă să facă o alegere imposibilă – fie sacrifică pe unul dintre ei, fie asistă la desfășurarea apocalipsei.

Deși complotul filmului Knock At The Cabin, care se bazează pe romanul horror The Cabin At The End Of The World, poate fi extrem, acesta se bazează și pe temerile reale cu care se confruntă multe familii.
Starul din Harry Potter a declarat pentru Sky News că a fost cu atât mai relevant pentru el cu cât s-a confruntat cu propria sa invazie în casă.

Cu siguranță, devenind tată, aceste temeri sunt foarte reale acum – de fapt, am fost spart”, a spus Grint. Cu câțiva ani în urmă, când tocmai am făcut [serialul TV] Servant, și l-am văzut pe tip în sufrageria mea… nu a furat nimic, dar am avut acest fel de confruntare. El purta haina mea pe care tocmai o furase. A fost terifiant, absolut terifiant.”

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Faptul că am jucat în film a adus niște emoții destul de crude”, a spus Grint. Dar nu, vreau să spun, a fost cu mult timp în urmă”. Actorul și Shyamalan, cunoscut și pentru The Sixth Sense și Signs, lucrează împreună de ceva vreme, cea de-a patra și ultima serie a serialului lor de televiziune Servant fiind recent lansată.

Grint a spus că faptul că avea o relație existentă a făcut ca filmările la Knock At The Cabin să fie puțin mai ușoare. Am făcut o scurtă pauză de câteva săptămâni la Servant și apoi am cam făcut asta în mijlocul ei. Așa că da, totul pare un fel de mare familie și îmi place să lucrez cu Night, ne înțelegem foarte bine și avem acest fel de stenogramă. Știm ce vom obține unul de la celălalt și este grozav.”

Shyamalan a distribuit pentru acest film și actori cu care nu a mai lucrat până acum, inclusiv Dave Bautista. Fostul luptător de wrestling, cunoscut pentru rolul lui Drax din Guardians Of The Galaxy în franciza Marvel, a spus deschis că vrea să nu fie catalogat drept un star de acțiune.

Shyamalan a spus că acest lucru a făcut parte din atracția pentru el. Îmi place să fac castinguri împotriva a ceea pentru ce sunt cunoscuți oamenii și, știi, cu Bruce [Willis] și Mel [Gibson] și Dave erau un fel de vedete de acțiune, iar eu le spun, bine, nu vei face asta în aceste filme, vei face o muncă dramatică, complicată”, a spus el.