FOTO. Ryan Gosling și Eva Mendes au avut o ieșire rară în public la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Cum au fost surprinși cei doi

Ryan Gosling și Eva Mendes s-au bucurat de o zi împreună la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. În timpul unei rare ieșiri publice în weekend, cuplul a fost văzut stând în tribune la Chateau de Versailles pentru a urmări duminică dresajul ecvestru individual Grand Prix freestyle, scrie ABC News.

Cuplul a fost văzut în public pe stadionul Bercy, duminică, pentru a asista la finala feminină la bare inegale. În timpul probei, Suni Lee a câștigat medalia de bronz după ce a obținut o notă de 14,800, devansând-o pe belgianca Nina Derwael pentru ultimul loc pe podium.

Gosling a purtat ochelari de soare și două șepci de baseball diferite pentru concursuri, în timp ce Mendes a purtat, de asemenea, ochelari de soare și o pălărie de soare.

Cuplul părea să fie însoțit de cele două fiice ale lor, Esmeralda, 9 ani, și Amada, 8 ani, în timp ce se bucurau de evenimentele olimpice. În ultimul deceniu, Gosling a luat pauze de la cariera sa de la Hollywood pentru a fi alături de familia sa.

„Întotdeauna punem familia pe primul loc”, a spus Gosling. „Nu cred că voi regreta ceva pe plan profesional, dar cred că atunci când vine vorba de Eva și de fete, ele sunt pe primul loc”.

Într-un interviu acordat Wall Street Journal publicat în luna mai, Gosling a declarat că a evitat să accepte roluri care îl vor pune într-un loc întunecat” și că acordă prioritate păstrării păcii cu familia sa.

Exit mobile version