• Ryan Gosling a avut o reacție care a stârnit amuzament pe rețelele de social media.
  • „I’m Just Ken”, din filmul Barbie a câștigat premiul pentru cel mai bun cântec original.
  • „I’m Just Ken” a fost nominalizată alături de alte două piese din filmul Barbie, „Dance the Night” și„”What Was I Made For”.

La recenta ediție a Critics Choice Awards, reacția dezorientată a lui Ryan Gosling după ce melodia „I’m Just Ken”, din filmul Barbie a câștigat premiul pentru cel mai bun cântec original, a stârnit un val de amuzament online, scrie Hello Magazine.

Surpriza evidentă și expresia ușor îngrozită a actorului canadian în vârstă de 43 de ani s-a transformat rapid într-un moment viral, utilizatorii rețelelor de socializare împărtășind și comentând rapid reacția sa.

În momentul în care anunțul a fost făcut la evenimentul din Santa Monica, California, sprâncenele încruntate și privirea inexpresivă a lui Ryan au captat atenția publicului, ceea ce a dus la o avalanșă de reacții online.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Un utilizator al rețelelor de socializare a remarcat cu umor că Ryan a „creat un nou meme cu această față”, reflectând impactul imediat al expresiei sale pe internet. Alții s-au alăturat amuzamentului, cu comentarii precum: „Încă râd de fața lui Ryan Gosling hahahaha”.

Unii au interpretat expresia sa ca fiind șocantă, în concordanță cu natura neașteptată a victoriei. În mijlocul reacțiilor online, un utilizator a declarat că răspunsul lui Gosling este „cea mai bună reacție la un premiu”.

„I’m Just Ken” a fost nominalizată alături de alte două piese din filmul Barbie, „Dance the Night” și„”What Was I Made For”. A fost în competiție cu melodii din alte filme precum „The Super Mario Bros. Movie”, „Rustin” și „Wish”.

Premiul a fost acceptat în cele din urmă de compozitorii Mark Ronson și Andrew Wyatt. Mark, în discursul de acceptare, a recunoscut contribuția lui Ryan, spunând: „Ryan Gosling. Ai făcut publicul să se îndrăgostească de acest cântec prin interpretarea ta”. De asemenea, el și-a extins recunoștința față de Margot Robbie, subliniind rolul ei esențial în proiect.

Citește și