• Cântăreața americană în vârstă de 22 de ani a fost premiată joi la Festivalul Internațional de Film de la Palm Springs pentru piesa sa What Was I Made For?.
  • La acceptarea premiului, Eilish a vorbit despre experiența sa personală de a simți groază existențială”.
  • Ea i-a sfătuit pe oameni să aibă răbdare cu ei înșiși” și a spus că acum simte că este minunat să fii în viață”.

Billie Eilish a dedicat un premiu pentru piesa sa de pe coloana sonoră a filmului Barbie oricărei persoane care se confruntă cu lipsa de speranță”. Cântăreața americană în vârstă de 22 de ani a fost premiată joi la Festivalul Internațional de Film de la Palm Springs pentru piesa sa What Was I Made For?, scrie BBC.

La acceptarea premiului, Eilish a vorbit despre experiența sa personală de a simți groază existențială”. Ea i-a sfătuit pe oameni să aibă răbdare cu ei înșiși” și a spus că acum simte că este minunat să fii în viață”.

Pe scenă, cântăreața și-a amintit că, atunci când ea și fratele ei Finneas O’Connell au fost rugați să scrie acest cântec, era într-un episod întunecat, cred, și lucrurile nu aveau sens în viață”. Pur și simplu nu înțelegeam care era rostul și de ce ai continua să mergi mai departe. [Puneam] sub semnul întrebării tot ceea ce există în lume”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Dar ea a spus că vizionarea lui Barbie a ajutat-o să se simtă atât de văzută, iar eu nu mă așteptam la asta”.

Mă uitam la Barbie și vedeam lucruri și cred că acest film este cea mai incredibilă, cea mai emancipatoare și frumoasă și amuzantă și pur și simplu incredibilă operă de artă din lume, iar eu sunt atât, atât de onorată să fac parte din el”, a spus Billie Eilish la ceremonie.

Ea și fratele ei sunt primii compozitori care au primit Chairman’s Award la festival. Premiul de anul trecut a fost acordat actriței Viola Davis pentru interpretarea sa din The Woman King”.

Citește și