• Billie Eilish a lansat o melodie și un videoclip nou creat special pentru coloana sonoră a noului film „Barbie” cu Margot Robbie.
  • Billie Eilish a văzut piesa ca o analiză a emoțiilor lui Barbie, recunoscându-se în același timp pe sine.
  • Versurile piesei „What Was I Made For?” se referă la conștientizarea a ceea ce suntem și a locului nostru în lume.

Billie Eilish a lansat „What Was I Made For?” pentru coloana sonoră a filmului „Barbie” care vine la pachet cu un videoclip care are o seminifcație puternică ce ține de emoțiile pe care le-ar simți iconul-ul, scrie Vulture.

Versurile piesei „What Was I Made For?” se referă la conștientizarea a ceea ce suntem și a locului nostru în lume. Billie Eilish exprimă ceea ce ar fi sentimentele lui Barbie.

Barbie a căpătat o nouă înțelegere a vieții sale și acum se întreabă care este rolul ei. Practic, este vorba despre dilema filozofică: „De ce suntem aici?”, contextualizată în viața individuală a lui Barbie.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Care este povestea

Urmărind versurile piesei „What Was I Made For?”, se întelege că protagonista a trecut printr-o fază de maturizare, iar acum trebuie să înțeleagă care este scopul vieții sale.

Din unele replici, putem ghici că Barbie a realizat că face parte dintr-o lume de plastic, o lume superficială care o iubea doar pentru aparențe.
Dacă acest lucru este adevărat, acum Barbie trebuie să-și găsească un nou scop în viață. Un nou mod de a-și concepe viața, o nouă perspectivă. Ceea ce înseamnă și schimbarea modului în care se simte în legătură cu ceea ce i se întâmplă.

Este un cântec trist și nu putem exclude faptul că Billie Eilish și-a exprimat niște sentimente personale legate de starea lui Barbie. Artista a vorbit anterior despre fenomenul bullying și cum a fost afectată în mod direct de el.

Citește și: