• Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că după valul de frig din aceste zile, vremea va reveni la normal.
  • Până în prima săptămână din februarie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, anunţă meteorologii.
  • În săptămâna 22-29 ianuarie, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 8-15 ianuarie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în estul ţării, dar şi deficitar în regiunile intracarpatice şi local în cele sud-estice. În restul ţării va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 15-22 ianuarie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil uşor mai coborâte în regiunile nord-estice, dar şi uşor mai ridicate în cele sud-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice.

În săptămâna 22-29 ianuarie, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

În săptămâna 29 ianuarie – 5 februarie, mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, posibil uşor mai coborâte în regiunile nord-vestice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, posibil uşor excedentare local, precizează meteorologii.

Citește și