• Ryan Gosling și Mark Ronson sunt așteptați să urce pe scenă împreună la Premiile Oscar pentru a interpreta piesa „I’m Just Ken”.
  • Interpretarea lui Gosling a piesei a fost pusă sub semnul întrebării înainte de gala de decernare a premiilor.
  • Gosling a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa în filmul în care apare personajul Ken, iar piesa „I’m Just Ken” a fost nominalizată pentru cel mai bun cântec original.

După luni de zile de neclaritate în ceea ce privește interpretarea lui Ryan Gosling a piesei „I’m Just Ken” la gala de decernare a premiilor, Variety ar fi confirmat că actorul se va alătura lui Mark Ronson pe scenă la Premiile Oscar. Academia a refuzat să comenteze cu privire la prestația lui Gosling.

Performanța lui Gosling a fost pusă sub semnul întrebării încă de când au fost anunțate nominalizările pentru premiile din acest an, la începutul lunii ianuarie. Gosling a obținut o nominalizare pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul lui Ken, în timp ce „Barbie” a obținut două nominalizări pentru cel mai bun cântec original – pentru „I’m Just Ken” și „What Was I Made For?” de Billie Eilish.

La începutul acestei luni, Mark Ronson – care a produs și scris „I’m Just Ken” – a dezvăluit că, deși i-ar plăcea să interpreteze cântecul la Oscaruri, ar face acest lucru doar cu Gosling. El a declarat pentru Variety: „Nu, cred că dacă Ryan nu o face, atunci nu o facem”.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Între timp, Gosling a spus că, la fel ca Ronson, este deschis să cânte la Oscaruri, dar că nu a fost abordat până la începutul lunii februarie. „S-ar putea să fie un risc prea mare ca eu să o fac. Nu știu cum ar funcționa. Dar sunt deschis la asta”.

Citește și