• Prințul Harry a lansat un nou documentar, difuzat pe platforma Hulu.
  • Remarcile Prințului Harry la adresa fratelui său și a tatălui său într-un nou documentar „nu au fost intenționate“.
  • Robert Jobson: „Cred că a existat un anumit grad de gelozie”.

Aparentele remarci ale Prințului Harry la adresa Prințului William și a Regelui Charles în noul său mini-documentar „nu au fost intenționate”, a susținut un expert.

Un nou documentar al Prințului Harry a început să fie difuzat pe platforma Hulu, deținută de Disney, în weekend. Documentarul prezintă segmente din recentul interviu acordat de duce la Good Morning America, pe care l-a acordat în timp ce se afla în Canada.

Documentarul Hulu, care a fost realizat de ABC News, prezintă, de asemenea, o serie de experți care se pronunță cu privire la Prințul Harry și la modul în care a fondat Jocurile Invictus, la modul în care fratele său William este „gelos pe succesul său”, aceștia trecând în revistă și plecarea sa din Familia Regală și la modul în care Regele nu are „nicio legătură” cu Archie și Lilibet.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Cred că a existat un anumit grad de gelozie cu privire la cât de bine a mers”, a declarat Robert Jobson în cadrul emisiunii, adăugând: „Cred că William a fost surprins de cât de mult succes a avut, de câți bani au fost investiți și de câte guverne s-au implicat.”

Domnul Jobson a mai spus că el crede că Charles nu are „nicio relație” cu Archie și Lilibet din cauza distanței mari dintre ei. „Din nefericire, nu există cu adevărat o relație între rege și nepoții săi pentru că nu a avut ocazia să creeze această relație”, a explicat el în documentar.

Dar, în ciuda atacurilor la adresa familiei regale din noul documentar, guru-ul de relații publice Lynn Carratt de la Press Box PR a declarat: „Nu cred că este o manevră de PR de către Harry pentru a evidenția faptul că William este gelos și modul în care Charles nu are o relație cu copiii lui Harry”.

Ea a adăugat: „De asemenea, interviurile folosite în documentar sunt din mai mulți ani și la un moment dat, relația lui Harry cu familia sa a fost la un nivel foarte scăzut și probabil că a spus lucruri în interviuri pe care nu ar fi trebuit să le spună.”

Referindu-se la lipsa de relație pe care Regele o are cu nepoții săi, Lynn a spus: „Deși nu este o știre nouă faptul că Regele Charles nu are o relație cu nepoții și că există rivalitate între frați, este probabil ca aceste lucruri să fi fost folosite în trailer ca părți care să atragă atenția telespectatorilor, făcând să pară că Harry a făcut noi comentarii despre familia sa. Acesta este un mod normal de a promova o emisiune TV. Și, să nu uităm că americanii adoră orice are legătură cu familia regală britanică. Cu toate acestea, în ansamblu, este un documentar pozitiv”, a conchis ea.

Citește și