• Disney a inaugurat după 3 ani Hotelul Pixar Place din Disneyland, California.
  • Hotelul Pixar Place are 15 etaje și fiecare omagiază un film de animație Pixar.
  • Prețul pentru o cameră standard în lunile de iarnă la Pixar Place Hotel pornește de la 405$.

Personajele animate din filmele Pixar prind viață într-un nou hotel. Zilele trecute, compania Disney a inaugurat Pixar Place Hotel la Disneyland, California. Clădirea a fost transformată pentru a le crea oaspeților senzația că se află în interiorul secvențelor preferate din filme ca Toy Story, Finding Nemo, Ratatouille și lista continuă

Cum ajungi la Pixer Place și ce vezi acolo?

Pixar Place Hotel se află în cadrul Disneyland Resort. Acesta este situat la aproximativ 65 km de Aeroportul Internațional Los Angeles. De la hotel până la parcul de distractii Disney ajungi în câteva minute. La intrarea în hotel vei fi întâmpinat de lampa Pixar și o să vezi multe sculpturi suspendate în aer, cu figuri ale personajelor din „The Incredibles”, „Wall-E”, „Finding Nemo” si alte animatii de succes. Iar în hol, un muzician de jazz face atmosferă cântând la pian 5 zile din săptămână. În spațiul hotelului o să ai șansă să revezi și să interacționezi cu personaje populare, cum ar fi Bing Bong și elefantul roz din Inside Out. Pe el îl găsești la terasa piscinei de la etajul 3. De asemenea, pe terasa altei piscine se află un tobogan de apă cu personajele și decorul specific din „Finding Nemo”.

Cât costă o astfel de experiență?

Prețurile pornesc de la 405 dolari pe noapte pentru o cameră standard în lunile de iarnă, și cu aproximativ 100 de dolari mai mult pentru lunile de vacanță din timpul verii. Există trei opțiuni de luat masa la hotel. Restaurantul de bază este administrat de lanțul Great Maple din California de Sud. Lângă el găsești și o cafenea Sketch Pad Cafe, de tip grab-and-go. În prezent, hotelul nu oferă posibilitatea de a lua masa în cameră.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Citește și: