• Holland îl va interpreta pe Romeo în noua producție de West End.
  • Lloyd l-a descris pe Holland ca fiind „unul dintre cei mai mari și mai interesanți tineri actori din lume”.
  • Spectacolul se va juca la Teatrul Ducele de York din 11 mai până pe 3 august.

Tom Holland se va întoarce pe scena londoneză pentru primul său rol important în teatru de la debutul său în Billy Elliot: The Musical. Holland îl va interpreta pe Romeo în noua producție de West End a regizorului Jamie Lloyd, Romeo și Julieta, care va fi prezentată la teatrul Duke of York timp de 12 săptămâni, începând cu 11 mai, scrie BBC.

Lloyd l-a descris pe Holland ca fiind „unul dintre cei mai mari și mai interesanți tineri actori din lume” și a spus că „este o onoare să îi urez bun venit înapoi în West End”.

Holland, în vârstă de 27 de ani, l-a interpretat pe supereroul cu pânze de la Marvel în filme de mare succes începând din 2016. Vara trecută, el a declarat că ia o pauză de la actorie după ce a jucat în serialul Apple TV+ The Crowded Room, un thriller psihologic pe care l-a și produs. Starul a devenit unul dintre cei mai cunoscuți tineri actori britanici de pe ecran, dar își datorează cariera scenei.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Spectacolul se va juca la Teatrul Ducele de York din 11 mai până pe 3 august.

Într-o declarație, regizorul Lloyd a spus: Tom Holland este unul dintre cei mai mari și mai interesanți tineri actori din lume. Este o onoare să îl primim din nou în West End”. În iunie 2023, actorul a declarat că ia o pauză de un an de la actorie pentru a se ocupa de sănătatea sa mintală. Acesta va fi primul său rol actoricesc de la acest anunț.

Multe vedete de profil înalt au preluat anterior rolul lui Romeo în West End, printre care Sir Ian McKellen, Sean Bean, actorul din Harry Potter Alfred Enoch și starul din Bodyguard Richard Madden.

Citește și: