• Actorul Tom Hollander a primit un cec care îi era destinat lui Tom Holland.
  • Cecul lui Tom Holland era de fapt o primă pentru succesul „The Avengers”, de milioane de $.
  • Tânărul Tom Holland interpretează rolul lui Peter Parker, alias Spider-Man.

Ce faci atunci când primești din greșeală salariul care trebuia să ajungă în contul colegului tău? Stai liniștit, se întâmplă și la case mai mari. Actorul Tom Hollander, cunoscut din serialul White Lotus, a primit un cec care îi era destinat lui Tom Holland. Nimeni altul decât Spider-Man din universul Marvel.

Cum s-a ajuns la asta și ce s-a întâmplat mai departe?

În primul rând, noi am întreba ce s-ar fi întâmplat dacă nimeni nu ar fi spus nimic despre asta și transferul, odată făcut…rămânea așa cum era. Asta mai ales că era vorba de o sumă de câteva milioane de dolari. Iată că o asociere de nume poate aduce și beneficii. Tu ce ai fi făcut în situația asta? Lăsând gluma la o parte, da, așa cum ai spus, se întâmplă și la case mai mari. Atât Tom Holland, cât și Tom Hollander semnaseră recent contracte cu aceeași agenție atunci când a avut loc evenimentul.

Actorul cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în „Pirații din Caraibe”, „Mândrie și prejudecată” sau „White Lotus” povestește că se afla într-un teatru când a primit un mail care îl anunța că a încasat o sumă pentru contribuția adusă în echipa „The Avengers”. S-a gândit puțin și a realizat că el nu face parte din Avengers. Ce i s-a părut incredibil? Că suma exorbitantă nu era salariul tânărului Tom Holland, ci o primă venită în urma succesului de care s-a bucurat pelicula. Tom Hollander spune că, la vremea aceea, actorul care îl intepreta pe Peter Parker, alias Spider-Man, abia împlinise vârsta de 20 de ani.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Citește și