• Murphy a spus: Am întrebat Ce vrei să spui? și el a spus să nu zic că sunt Scorpion, să spun că sunt altceva”.
  • Înainte de finalul întâlnirii lor minunate”, regizorul premiat cu Emmy și-a amintit că Madonna i-a pus o ultimă întrebare: Când te-ai născut?”.
  • El i-a zis data de naștere a mamei sale, 3 septembrie, iar ea a spus: Oh, o Fecioară”.

Se pare că Madonna are o vendetă împotriva Scorpionilor, cel puțin conform lui Ryan Murphy. Cu ani în urmă, creatorul Glee a declarat că a fost contactat de fondatorul Lakeshore Entertainment, Tom Rosenberg, care i-a cerut să îi ia un interviu Reginei muzicii pop despre viața ei pentru filmul The Next Best Thing din 2000.

Madonna a jucat în această dramă romantică alături de Rupert Everett. Am zburat la New York și în liftul cu care am urcat pentru a o întâlni pe Madonna pentru prima dată cu Tom, acesta s-a întors spre mine și m-a întrebat: Am uitat să te întreb, când este ziua ta de naștere?”, le-a spus Murphy colegilor din Glee, Jenna Ushkowitz și Kevin McHale, într-un nou episod al podcastului lor And That’s What You REALLY Missed.

Am întrebat: Ce? Și el a spus Când este ziua ta de naștere? și eu am spus Sunt pe 9 noiembrie. Și el a zis: Ești Scorpion?. Atunci i-am spus că da și el mi-a zis să nu spun asta că nu mă va angaja”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Murphy a continuat: Am întrebat Ce vrei să spui? și el a spus să nu zic că sunt Scorpion, să spun că sunt altceva'”.

Înainte de finalul întâlnirii lor minunate”, regizorul premiat cu Emmy și-a amintit că Madonna i-a pus o ultimă întrebare: Când te-ai născut?”. El i-a zis data de naștere a mamei sale, 3 septembrie, iar ea a spus: Oh, o Fecioară”. Când am coborât în hol, s-a dus vestea că am fost angajat”, a adăugat el.

Am avut o experiență grozavă cu ea. Nu pot să spun destule lucruri bune despre Madonna. Cât de drăguță a fost”, s-a bucurat Murphy. Nu am înțeles niciodată chestia cu Scorpionul și poate că a fost o glumă între ele, dar a fost amuzant.”