• Actorul în vârstă de 73 de ani a apărut marți dimineață în emisiunea The View, unde a abordat comentariile controversate, bazate pe cinema, făcute de cineastul în vârstă de 59 de ani.
  • De asemenea, el l-a adus în discuție pe regretatul Chadwick Boseman, care a fost nominalizat la Oscar.
  • Tarantino a apărut la podcastul 2 Bears 1 Cave, prezentat de Tom Segura, unde a oferit o explicație de ce nu mai există vedete de cinema la Hollywood.

Samuel L. Jackson i-a răspuns amicului său Quentin Tarantino, care a făcut valuri la începutul acestei luni când a spus că actorii din filmele Marvel nu sunt vedete de cinema. Actorul în vârstă de 73 de ani a apărut marți dimineață în emisiunea The View, unde a abordat comentariile controversate, bazate pe cinema, făcute de cineastul în vârstă de 59 de ani.

Samuel se află într-o poziție unică pentru a discuta acest subiect deoarece a jucat în mai multe filme din Marvel Cinematic Universe, pe lângă faptul că a lucrat cu Quentin la filmele iconice Pulp Fiction (1994), Jackie Brown (1997) și Django Unchained (2012).

Actorul cu cele mai mari încasări din toate timpurile a declarat: Nu este o mare controversă pentru mine să știu că, aparent, acești actori sunt vedete de cinema. De asemenea, el l-a adus în discuție pe regretatul Chadwick Boseman, care a fost nominalizat la Oscar și a jucat într-unul dintre cele mai mari filme Marvel din toate timpurile înainte de a muri prematur la vârsta de 43 de ani, în august 2020.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Samuel a continuat: Nu este o mare controversă pentru mine să știu că, aparent, acești actori sunt vedete de cinema. Chadwick Boseman este Black Panther. Nu poți să refuzi asta, iar el este o vedetă de cinema.
În urmă cu câteva săptămâni, Quentin i-a supărat pe mulți când a spus că actorii din filmele Marvel nu sunt vedete de cinema și a certat faptul că acestea sunt singurele filme care par să genereze un interes semnificativ în zilele noastre.

Tarantino a apărut la podcastul 2 Bears 1 Cave, prezentat de Tom Segura, unde a oferit o explicație de ce nu mai există vedete de cinema la Hollywood. O parte din Marvel-izarea Hollywood-ului este că ai toți acești actori care au devenit faimoși interpretând aceste personaje, dar nu sunt vedete de cinema’, a spus Tarantino, Captain America este vedeta. Thor este vedeta. Sunt aceste personaje din francize care devin vedete, a adăugat el.

Universul cinematografic Marvel, format din aproximativ 30 de filme, a generat încasări de peste 25 de miliarde de dolari în întreaga lume și a făcut din actorii săi unii dintre cei mai cunoscuți oameni de pe planetă. În mod evident, Tarantino îi consideră un slab substitut pentru idolii matinalilor de odinioară. Nu-i iubesc. Nu le urăsc, dar nici nu le iubesc, a declarat Tarantino despre filmele Marvel, recunoscând că nu se opune cu totul existenței lor.

Singurul meu cuvânt împotriva lor este că sunt singurele lucruri care par să fie făcute și sunt singurele care par să genereze vreun fel de entuziasm în rândul unei baze de fani sau chiar pentru studioul care le face, a spus Tarantino.

De asta sunt entuziasmate [studiourile]. Așa că este vorba doar de faptul că ele sunt întreaga reprezentare a acestei epoci de filme în acest moment și nu prea mai este loc pentru altceva.