• Sarah Ferguson a dezvăluit sfatul pe care regina Elisabeta a II-a i l-a dat înainte de a muri.
  • Ferguson a rămas aproape de membrii activi ai familiei regale după divorțul ei de Prințul Andrew din 1996.
  • Regina Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh al Marii Britanii și a murit în septembrie, la vârsta de 96 de ani.

În cadrul emisiunii The One Show de la BBC, ducesa de York, în vârstă de 63 de ani, a reflectat asupra plimbărilor cu regina și cu iubiții ei câini corgis. Fosta membră a familiei regale le-a spus gazdelor: „Îmi amintesc că obișnuia să spună: «Sarah, trebuie să existe mai multă bunătate în lume, asta ar putea descuraja răutatea».” 

Ferguson, care este fosta soție a prințului Andrew, a continuat prin a-l lăuda pe regele Charles: „Cred că este foarte important să ne oprim cu toții pentru un minut și să ne amintim acele cuvinte cu respect și afecțiune pentru un mare lider [care] acum le-a dat mai departe unui alt mare lider, prin fiul ei.” 

Ferguson și soțul ei, prințul Andrew, au divorțat în 1996, dar Ferguson a rămas apropiată de ducele de York și în strânsă legătură cu mama acestuia, regretata regină. Cei doi încă locuiesc împreună în Royal Lodge.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

Ducele de York a fost acuzat că a abuzat-o sexual pe Virginia Giuffre, o victimă a condamnatului Jeffrey Epstein, când aceasta era minoră. El a negat în mod constant și vehement toate acuzațiile.
Andrew și Giuffre au ajuns anul trecut la o înțelegere de mai multe milioane de lire sterline pentru a împiedica procesul civil. După ce a renunțat la funcția de membru al familiei regale în activitate din cauza legăturilor sale cu Epstein, Andrew a rămas în mare parte departe de ochii publicului.