Sarah Ferguson dezvăluie sfatul emoționant pe care l-a primit de la regina Elisabeta

În cadrul emisiunii The One Show de la BBC, ducesa de York, în vârstă de 63 de ani, a reflectat asupra plimbărilor cu regina și cu iubiții ei câini corgis. Fosta membră a familiei regale le-a spus gazdelor: „Îmi amintesc că obișnuia să spună: «Sarah, trebuie să existe mai multă bunătate în lume, asta ar putea descuraja răutatea».” 

Ferguson, care este fosta soție a prințului Andrew, a continuat prin a-l lăuda pe regele Charles: „Cred că este foarte important să ne oprim cu toții pentru un minut și să ne amintim acele cuvinte cu respect și afecțiune pentru un mare lider [care] acum le-a dat mai departe unui alt mare lider, prin fiul ei.” 

Ferguson și soțul ei, prințul Andrew, au divorțat în 1996, dar Ferguson a rămas apropiată de ducele de York și în strânsă legătură cu mama acestuia, regretata regină. Cei doi încă locuiesc împreună în Royal Lodge.

Ducele de York a fost acuzat că a abuzat-o sexual pe Virginia Giuffre, o victimă a condamnatului Jeffrey Epstein, când aceasta era minoră. El a negat în mod constant și vehement toate acuzațiile.
Andrew și Giuffre au ajuns anul trecut la o înțelegere de mai multe milioane de lire sterline pentru a împiedica procesul civil. După ce a renunțat la funcția de membru al familiei regale în activitate din cauza legăturilor sale cu Epstein, Andrew a rămas în mare parte departe de ochii publicului.

Exit mobile version