• Netflix lansează un documentar dedicat lui Beckham, dar și noi serii.
  • HBO vine în octombrie cu o biografie dedicată lui George Foreman.
  • Netflix face o treabă neașteptată adaptând pentru lumea de azi o poveste clasică în Căderea Casei Usher”.

Luna octombrie îți aduce și mijlocul toamnei, dar și producții noi care te tentează pe platforme. Povestea începe cu o producție dedicată unui campion. Este vorba de „Marele George Foreman: O poveste miraculoasă”. Filmul spune povestea pugilistului creditat cu una dintre cele mai remarcabile reveniri din istoria sportului.

Tot în materie de sport, pe Netflix, eroul lunii ar putea să fie un fotbalist. Seria limitată Beckham” este dedicată jucătorului britanic, care a împletit sportul cu lumea entertainmentului așa cum a știut și să ia parte la ascensiunea fotbalului european în Statele Unite.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Netflix face o treabă neașteptată adaptând pentru lumea de azi o poveste clasică în Căderea Casei Usher”. Mike Flanagan, regizorul care a făcut Conacul Bântuit și Doctor Sleep, transpune în termenii unei intrigi despre afaceri, generații și moștenire, povestea legată de numele lui Edgar Allan Poe.

Lupin intră pe platformă cu sezonul 3 pe 5 octombrie.

La Disney+ revine sezonul 2 din Loki. Tom Hiddleston își reia personajul ticluit după legendele nordice dar cu termenii lumii de azi.

Pe Amazon Prime, ai Gen V un spin of după The Boys”. Partea întunecată a supereroilor e sursă de umor negru și judecăți surprinzătoare și în varianta cu adolescenți a poveștii. Cu atât mai specială e această lansare cu cât sezonul 4 al seriei de origine, The Boys” care ar fi trebuit să apară tot acum nu o să iasă decât în 2024 din cauza grevei scenariștilor.

Citește și: