• Nu pot. Orgoliul meu este prea fragil, a recunoscut ea.
  • Actrița și-a amintit că a folosit Instagram timp de trei zile prin intermediul contului companiei sale.
  • A ține pasul cu prietenii și familia îmi solicită foarte mult mintea. Nu am avut niciodată social media, așa că nu știu dacă îmi lipsește, a spus ea.

Scarlett Johansson a vorbit despre decizia ei de a se abține de la utilizarea rețelelor de socializare, scrie Daily Mail. Actrița în vârstă de 38 de ani a dezvăluit că este o persoană prea fragilă pentru a avea conturi pe social media.

Nu pot. Orgoliul meu este prea fragil, a recunoscut ea. Creierul meu este prea fragil. Sunt ca o floare delicată. Nominalizată de două ori la Oscar, actrița a continuat să explice că aplicații precum Instagram, Twitter și Facebook, sunt pur și simplu prea dependente pentru ea.

Devin ca un copil de trei ani cu telefonul mamei lor, în care sunt complet absorbită de el. Așa că de aceea știu că nu pot să le am, a mărturisit actrița. Mama a doi copii, care l-a întâmpinat pe fiul ei Cosmo împreună cu soțul ei în august 2021, și-a amintit că a folosit Instagram timp de trei zile prin intermediul contului companiei sale.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Am început să-mi dau seama că am petrecut 20 de minute uitându-mă pe pagina de Instagram a cuiva, cineva care lucra pentru un prieten de-al meu. Acum știu că are un Pitbull și două fiice și că locuiește parcă în Burbank, a spus ea.

Scarlett Johansson a spus că sesiunea ei de urmărire pe Instagram a frustrat-o pentru că a pierdut 17 minute și a determinat-o să vrea să își schimbe viața în toate aceste moduri care se simt atât de rău.

A ține pasul cu prietenii și familia îmi solicită foarte mult mintea. Nu am avut niciodată social media, așa că nu știu dacă îmi lipsește. Dar nu-mi pot imagina că da, poate! Cred că îmi lipsesc unele lucruri amuzante despre asta, a reflectat ea.

Dar ca mijloc de a împărtăși informații și de a sensibiliza asupra unor lucruri, cred că aceste platforme de socializare sunt fără precedent. Sunt instrumente uimitoare pentru a comunica informații – în special despre diferite cauze sau crize sau mișcări, a recunoscut Scarlett.

Citește și: