• Juratul de la Britain’s Got Talent a uimit cu tenul noului său look.
  • Regimul de frumusețe al mogulului muzical include deja Botox, materiale de completare și vopsele de păr.
  • Secretul din spatele noului look al lui Simon Cowell este o mască de față coreeană.

Regimul de frumusețe al lui Simon Cowell, care include deja Botox, materiale de completare și multă atenție la îngrijirea și vopsirea părului, a fost extins pentru a include utilizarea regulată a unei măști de față de 25 de lire sterline pe zi, faimoasă pe internet, din Coreea de Sud. Măștile de față cult Hanacure promit înăsprirea și iluminarea instantanee și inversarea” numeroaselor semne de îmbătrânire, inclusiv ridurile, hiperpigmentarea și pierderea elasticității.

Un gel și un ser sunt aplicate pe piele, iar reacția dintre ele face ca masca să se usuce până la o crustă rigidă care face imposibil să vorbești, să mănânci și să bei timp de aproximativ 30 de minute, înainte de a fi spălată. Un prieten din tabăra lui Cowell spune că a început recent să le folosească și jură pe rezultatele obținute. Recomandarea este de a folosi una pe săptămână timp de o lună. Un amic a declarat: Este un mare fan și și-a îndrumat și prietenii și colegii să le folosească. Se spune că așa se explică strălucirea sa actuală.”

Printre alți fani celebri ai Hanacure, care a fost lansat în 2017, se numără Kim Kardashian și actrița Drew Barrymore, care a împărtășit fotografii cu ea însăși în stadiul de crustă pe Instagram. Un scriitor de frumusețe a spus că a făcut-o să arate ca unul dintre oamenii de piatră din Game of Thrones.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Cowell, în vârstă de 63 de ani, a fost mult timp deschis în legătură cu regimul său de frumusețe. În urmă cu 15 ani, el recunoștea vesel că folosea Botox. Mi-am făcut Botox, dar, din nou, cam toată lumea pe care o cunosc și-a făcut. Pentru mine, Botoxul nu este mai neobișnuit decât pasta de dinți. Funcționează. O faci o dată pe an – cui îi pasă?”.

Iar când era întrebat despre ce și când și-a făcut, glumea adesea: Întreținerea este o cățea!”. A trecut prin mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. A fost spitalizat în octombrie 2017, după ce a leșinat acasă, la Londra, și a căzut pe scări. El a declarat: Uneori primim un memento că nu suntem invincibili și acesta a fost cu siguranță al meu.”

A fost un șoc imens. Ei cred că am leșinat pentru că aveam tensiunea arterială scăzută, așa că trebuie să am mare grijă de mine pentru a rezolva asta”. A început o dietă și a slăbit trei kilograme. A negat că și-a pus o bandă gastrică după ce telespectatorii de la America’s Got Talent au fost șocați de cât de diferit arăta.

Am întâlnit un doctor în Los Angeles și mi-a spus că dieta mea este îngrozitoare și că trebuie să renunț la alimentele grase și la anumite băuturi. Am putut vedea diferența. Eliminarea zahărului a făcut o diferență uriașă”.

Au existat, de asemenea, rapoarte despre un lifting al gâtului sau un lifting facial cu fir de ață în această perioadă, dar el nu le-a confirmat. El a spus: Sunt o mulțime de lucruri pe care le poți face acum. Nu trebuie doar să-ți umpli fața cu filler și Botox. Dar trebuie să fii foarte atent cu unele dintre aceste lucruri’.

În august 2020 și-a rupt spatele după ce a căzut de pe bicicleta sa electrică în Malibu. A fost operat timp de șase ore și i s-au pus tije metalice în spate. Ca parte a recuperării sale, s-a apucat de mers pe jos ca hobby. Cowell se află în prezent în vacanță în Barbados împreună cu logodnica Lauren Silverman și fiul lor Eric. În ajunul Crăciunului de anul trecut, el a cerut-o în căsătorie pe o plajă din aceeași țară, în fața lui Eric și a fiului vitreg al lui Cowell, Adam.

Cu toate acestea, în ciuda zvonurilor că anul acesta se vor căsători în Caraibe, s-a declarat: Puteți sta liniștiți, nu va fi o nuntă de Crăciun”. Planurile se dezvoltă, foarte încet, pentru o nuntă mică la un moment dat anul viitor, cel mai probabil în Marea Britanie.