Selena Gomez a izbucnit în lacrimi din cauză că simptomele lupusului se agravează. Se trezește dimineața din cauza durerii

  • Selena Gomez a arătat lupta sa pentru sănătate în noul ei documentar Apple TV+ My Mind & Me.
  • Ea spune că a simțit dureri atroce peste tot.
  • Un medic îi dezvăluie apoi Selenei că durerea ei a pornit de la o suprapunere a lupusului și a miozitei.

Selena Gomez a izbucnit în lacrimi în timp ce se lupta cu agravarea simptomelor lupusului său. Vedeta în vârstă de 30 de ani aruncă o privire sinceră asupra luptei sale pentru sănătate în noul ei documentar Apple TV+ My Mind & Me.

În acesta, ea se împacă cu faptul că lupta ei cu boala autoimună a fost cea mai grea din ultima vreme, deoarece simțea dureri atroce peste tot. Ea a spus: Nu am mai simțit asta de când eram mai tânără. Acum pur și simplu mă doare. De exemplu, dimineața, când mă trezesc, încep imediat să plâng pentru că mă doare, totul.

Cred că trecutul meu și greșelile mele, asta este ceea ce mă împinge în depresie. Un medic îi dezvăluie apoi Selenei că durerea ei a pornit de la o suprapunere a lupusului și a miozitei, deoarece aceasta provoacă dureri și slăbirea mușchilor. Medicul continuă să îi prescrie o altă doză de Rituxan, care este un medicament intravenos care ar putea să o scape de durerea articulară timp de aproximativ un an sau cam așa ceva.

Selena a declarat: Întotdeauna mă simt mai bine când am răspunsuri, dar Rituxan a fost foarte greu de făcut ultima dată. Este vorba despre patru ore, cinci ore. Este foarte greu pentru sistemul tău la început, dar este în regulă. Fosta vedetă Disney este văzută mai târziu primind tratament într-o unitate medicală, ea dezvăluind că medicii i-au dat un medicament pentru relaxare, explicând că nu suportă să stea nemișcată.

Selena a dezvăluit în 2015 că a fost diagnosticată cu lupus și că a făcut chimioterapie pentru a-l trata. În 2017, Selena a fost spitalizată pentru insuficiență renală cauzată de lupus și a fost supusă unui transplant de rinichi – prietena ei Francia Raisa a fost donatorul. Acest lucru vine în contextul în care vedeta a dezvăluit că este puțin probabil să fie capabilă să poarte proprii copii din cauza medicamentelor pe care le ia pentru a-și gestiona tulburarea bipolară.

Acesta este un lucru foarte mare, foarte mare, prezent în viața mea, a declarat ea pentru Rolling Stone într-un interviu amplu și crud înainte de lansarea noului său documentar. Cu toate acestea, actrița crede că oricum ar trebui să le am, le voi avea.

Selena a spus că această realizare dureroasă a cântărit asupra ei după ce a vizitat o prietenă care încerca să-și întemeieze propria familie. După întâlnirea lor, ea a izbucnit în lacrimi în mașină.