• Britney Spears a petrecut alături de cele mai mari staruri.
  • Madonna, Selena Gomez și Paris Hilton au fost pe lista de invitați, dar și designerul Donatella Versace care i-a creat strălucitoarea rochie.
  • Britney și Sam Asghari s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime.

Britney Spears zâmbește din nou. Vedeta a avut parte de o nuntă ca în povești în Los Angeles alături de noul ei soț, Sam Asghari.

Britney Spears a petrecut cu Selena Gomez și Madonna la nunta ei

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, unde au avut ca invitați atât personalități cunoscute ca Selena Gomez, Madonna, dar și designerul Donatella Versace care i-a creat strălucitoarea rochie.

700 de ore de lucru manual au fost necesare pentru croiala în stil clasic a rochiei. Pentru a finaliza look-ul, Spears a purtat un voal realizat din aproape 3,5 metri de tul de mătase și pantofi asortați din satin alb.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

,,Arata minunat împreună. Mă bucur mult pentru ei. Am avut parte de multă distracție și multe emoții în același timp” , a transmis pentru presă Donatella Versace.

Povestea de dragoste dintre Britney Spears şi Sam Asghari a început în anul 2016, când cei doi s-au cunoscut, bărbatul fiindu-i de atunci alături în multe clipele dificile din viaţa ei.