• Primele 2 episoade din serialul „Shogun” apar astăzi pe Disney+.
  • Creatorii „Shogun” spun că romanul lui James Clavell a fost steaua lor călăuzitoare.
  • Primul serial „Shogun”, lansat la 5 ani după publicarea romanului din 1975, a fost un success.

La ce te uiți azi? Vin cu o veste bună serialul „Shogun” are premiera astăzi pe Disney Plus, după șase ani de așteptare.

Ce așteptări să avem de la serial?

Primele două episoade apar astăzi pe platforma de streaming, iar următoarele 8, de câte o oră fiecare, vor fi lansate la o distanță de o săptămână între ele.

Serialul își propune să fie readaptare a romanului publicat în 1975- care a fost bestseller.
Presiunea și așteptările sunt mari pentru că primul serial „Shogun”, care a apărut la 5 ani după publicareacartii- a doborât recordurile de rating SUA. Shogun a obținut un total de 14 nominalizări la premiile Emmy și trei victorii, inclusiv pentru cel mai bun serial limitat.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Justin Marks și Rachel Kondo, creatorii noului „Shogun” promit o poveste epică- te poți aștepta la o adaptare a Hollywood-ului a Japoniei feudale din anii 1600- e o ilustrare adevărată a ceea ce însemna să trăiești atunci și cum era să te temi pentru viața ta și să supraviețuiești în acea perioadă.

Ce pot să văd pe alte platforme?

Dacă vrei să vezi mai mult conținut despre F1, înainte de 2 martie când începe campania- ei bine pe Netlix poți urmări- noul sezon- din serialul Drive To Survive.

Sezonul 6 este un reality show pentru fanii acestui sport. O să-l vezi pe Daniel Ricciardo. cum este primit înapoi în familia Formula 1- momente importante ale curselor- imagini cu piloții pe pista de testare și simulator.

Citește și